Lue virallinen kuvaus

visio

Näkyvä musiikkiopistossa on maailmanlaajuinen, hengellinen yhteisö muusikoita, teknikot, ammattilaisille ja kouluttajille palvelee kirkon ja yhteiskunnan kanssa kollektiivista energiaa ja lahjakkuutta, edistää ympäristön luovuuden, palvonta ja innovaatioiden taiteellisen pyrkimykset Jumalan kunniaksi.

TEHTÄVÄNANTO

Näkyvä musiikkiopistossa kouluttaa ja varustaa muusikot, teknikot, ja liike-elämän ammattilaisia ​​veneet ja kristillistä luonnetta, tehokkaan palvelun musiikkialalla ja kirkossa.

HENGELLINEN | ammattikäyttöön | Teoreettinen.

Näkyvä musiikkiopistossa on risteyksessä hengellisen, ammatillisen ja akateemisen. Kolmen kandidaatin tutkinto-ohjelmat tarjoavat tiukkaa koulutusta musiikkibisneksessä, musiikin tuotanto ja musiikkiesitys, varustaminen opiskelijamme tehokkaan palvelun musiikkialalla ja kirkko. Uskomme, että Christian muusikot, tuottajat, johtajat ja alan ammattilaisten on oltava hyvin kehittyneitä yhtä näillä kolmella alueella löytää menestystä elämässä, uran ja ministeriö. Meidän tarkoituksella pieni taiteilija yhteisöjä keskittyvät tasapainoinen hengellinen, ammatillista ja akateemista kasvua.

GLOBAL

Ainutlaatuinen korkeakoulutuksessa

Käynnistettiin Memphisissä vuonna 2000, visio Näkyvä Musiikkiopisto on ainutlaatuinen korkeakoulutuksessa. Painopiste on luomassa pieniä, tahallinen taiteilija yhteisöille kaikkialla maailmassa, joka korostaa kasvua kolmella keskeisellä alalla: hengellinen, ammatillinen ja akateeminen.

Näkyvä laajeni Chicagoland vuonna 2014 ja Dallas vuonna 2015 osana puheenjohtaja ja perustaja Ken Steorts' 2020 × 2020 visio - 20 sivustoja 20 kaupungissa palvelevat 2020 opiskelijoiden vuonna 2020. Sarah Simmons (NBC: n The Voice) indie Darlings Carolina Story, Näkyvä alumnit ovat kaavioita, studiossa ja kykenee vaikuttamaan kirkon.

akateeminen yleiskatsaus

Näkyvä musiikkiopistossa on integroitu koulutus kokemus, joka haastaa opiskelijat kasvaa hengellisesti, ammatillisesti ja akateemisesti aikana akkreditoitu kandidaatin tutkintoa. Koulutusohjelmakohtaisesti sisältää ytimen Raamatun, teologian ja ministeriö kursseja. Eheys opiskelijan henkisyys on perustavaa ammatillista kehitystä, koska Raamattu kertoo kuinka suhtautua Luojaa ja luomakuntansa-erityisesti, miten pitäisi vastata Luojan kutsun harkittuja, luova ja rukoillen sitoutuminen musiikkialalla ja kirkko . Sekä henkistä ja itsensä kehittäminen korostuu tiukka college-tason opetussuunnitelmaan.

Filosofisesti, The ”Miksi” (henkisyys) edeltää ”Mitä” (ammatti) ja ”Miten” (tutkijoiden). Kaikki kolme kasvualueita ovat edustettuina akatemian nimi:

Näkyvä musiikkiopistossa

  • hengellinen
  • Ammattilainen
  • Akateeminen

Integroitu koulutus koetaan kautta upottamalla, ja investointeja.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Visible Music College

Music Business ohjelma on suunniteltu niin akateemista ja käytännön: tavoitteenamme on valmistaa opiskelijoita ammatillisen valmiuden raamatullisesta näkökulmasta kaikill ... [+]

musiikkibisneksessä

Music Business ohjelma on suunniteltu niin akateemista ja käytännön: tavoitteenamme on valmistaa opiskelijoita ammatillisen valmiuden raamatullisesta näkökulmasta kaikilla aloilla musiikkibisneksessä (kustannustoiminta, hallinta, kiertue mainonnan, markkinoinnin ja levy toimintaa). Musiikkibisneksessä opiskelija kehittää perustavanlaatuisia liiketoiminnan osaamista (sellaisilla aloilla kuin viestintä, markkinointi, talous, jne) ja oppia musiikkiteollisuus makro- ja mikrotason tasolla.

Ohjelmassa nähdään myös valmistelun ja työn sopimus- ja lakiasioissa hallintaan taiteilijoiden ja tapahtuman / kiertue edistämiseen ja suunnitteluun. Kaikki tieteenalat löytävät näkymistä arjen vuonna jatkuva suhde Madison Line Recordsin, voittoa tuottamaton levy perusti Visible Music College.... [-]

Yhdysvallat Memphis
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Visible Music College

Modern Music ohjelma tarjoaa asianmukaista koulutusta taitoa ja merkin muusikot, taiteilijat ja johtajat, jotka haluavat menestyä modernin musiikin, joko palvelevat kirko ... [+]

nykymusiikin

Moderni musiikkiohjelma tarjoaa asianmukaista koulutusta taitoa ja merkin muusikot, taiteilijat ja johtajat, jotka haluavat menestyä modernin musiikin, joko palvelevat kirkossa tai suorittaa nykypäivän musiikkiteollisuudessa. Ohjelma ja opetussuunnitelma on suunniteltu antamaan opiskelijalle sekä akateemisen osaamisen tarpeen uran populaarimusiikin ja ammatillisen kokemuksen ja hengellisen kasvun tarvitaan menestyä alalla ministeriön ja elämän.

Olitpa laulaa, johtaa palvonta, soittaa kitaraa, ja jouset, rumpuja tai mitään instrumenttia, Näkyvä Musiikkiopisto on paikka sinulle - bändissä! Ainutlaatuinen ohjelma asettaa sinut bändi omassa ensimmäisellä puoliskolla college, pelaa parasta musiikkia maailmassa, oppiminen bändi dynamiikka, sopimusten allekirjoittaminen, tallennus ja pelaa elää ensimmäinen vuosi.... [-]

Yhdysvallat Memphis
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Visible Music College

Musiikin tuottaminen ohjelma on suunniteltu valmistamaan audio insinöörien ja tuottajien ammatilliseen valmius kristillisestä näkökulmasta. Ohjelma on suunniteltu tutustu ... [+]

MUSIIKINTUOTANTO-

Musiikin tuottaminen ohjelma tarkoituksena on valmistella äänen insinöörien ja tuottajien ammatilliseen valmius kristillisestä näkökulmasta. Ohjelma on suunniteltu tutustuttaa opiskelija työkaluja ja tekniikoita käytetään tuottamaan musiikkia modernissa studiossa, tuki samalla opiskelijan haluamme palvella kirkkoa tai teollisuuden kristillistä luonnetta. Opiskelija saavat syvällistä tietämystä nykytekniikalla tallennus tekniikoita ja musiikin tuotanto taitoja. Musiikin tuottaminen opiskelijat vastaa tekniikan opiskelijayhdistyksiä tallenteet ja käsittely live äänen kaikilla tapahtumia Näkyvä musiikkikorkeakoulussa. Taitoja ja osaamista ohjelmaan varustaa opiskelijat työskentelemään tuottajina, insinöörit, tai luoda uuden studion liiketoimintaa ja keskittyy käyttämällä alan standardin ohjelmia (Logic ja ProTools). ... [-]

Yhdysvallat Memphis
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi