Waldorf University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Waldorf University on ystävällinen, yksityinen taidekoulu, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kauniissa Forest Cityssä Iowassa . Waldorf on ollut yli tuhannen vuoden ajan kulmakivi tuhansien ihmisten elämässä, mikä on vahva pohja menestykselle opiskelijoille, heidän perheilleen ja yhteisölle.

Waldorf on ollut alusta lähtien vuonna 1903 akateemisen innovaation eturintamassa, joka polkee polkua tuleville sukupolville. Waldorfilla on mahdollisuus saada todistus, liitto, kandidaatin tutkinto ja maisteriohjelmat, jotka haluavat parantaa elämänsä akateemisesti, henkilökohtaisesti tai ammattimaisesti.

Waldorfissa uskomme, että todella monipuolinen koulutus ei koske ainoastaan ​​akateemisia tutkimuksia, vaan myös osallistumista taiteeseen, liikuntaan ja muuhun. Vilkas kampuksemme on täynnä opiskelijoita kaikkialta maailmasta, jotka ovat valinneet Waldorfin auttamaan heitä saavuttamaan koulutustavoitteensa.

Meidän tiedekunta ja henkilökunta työskentelevät yhdessä opiskelijoiden kanssa varmistaakseen, että he ovat luottavaisia ​​ja kykeneviä saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja tarjoavat rohkaisua jokaiselle askeleelle. Haluatko mieluummin oppia perinteisessä luokkahuoneessa vai joustavuutta ansaita oman tutkintoasi verkossa, suosittelemme sinua valitsemaan elämäsi koulutuksen kautta.

Sijainnit

Metsäkaupunki

Osoite
106 South 6th St.
IA 50436 Metsäkaupunki, Iowa, Yhdysvallat