Lue virallinen kuvaus

College on muutakin kuin tutkinto. Se on investointi tulevaisuuteen.

Taiteet koulutus saat osoitteessa Wartburg voit ei vain saada tarvittavia taitoja valitsemasi opintoala, mutta myös kriittistä ajattelua tarvitaan tutkia etiikkaa päätöksenteon ja yhteisön sitoutuminen, tehokas viestintä, kulttuuri osaaminen, ja yhteistyö.

Missiomme

Wartburg College on omistettu haastava ja vaaliminen opiskelijoita elämään johtamisen ja palvelun vilkas ilmaus uskonsa ja oppimista.

meidän Identity

Wartburg College on taiteet college luterilaisen kirkon (ELCA). Sinun ei tarvitse olla luterilainen tai jopa Christian, arvostamaan tavalla Wartburg koulutus auttaa löytämään merkityksen ja tarkoituksen elämääsi.

Monet oppilaitokset työskentelevät yhteisestä uskonnosta tai selvitys uskomus jossa usko on määrätty. Muut oppilaitokset pitää uskoa poissa yhteisön elämään kokonaan. Tällä Wartburg College, käytämme luterilaisen lähestymistapaa koulutukseen, joka rakentuu yhteisö ympärillä vilkas ja kattava keskustelu uskon ja oppiminen.

Martin Luther, joka herätti uskonpuhdistuksen vuonna 1517, oli sekä pastori ja yliopiston professori. Hän paini isompi kysymyksiä elämän ja kuinka usko voisi todella muuttaa maailmaa ympärillämme. Koska meidän luterilaisen teologian näkökannalta, haluamme myös painia näitä suuria kysymyksiä työn kautta oman neljän vuoden Wartburg. Kutsumme ja kannustaa keskusteluja ihmisten kanssa erilaisia ​​taustoja ja erilaisia ​​hengellisiä näkökulmia. Puolestaan ​​opit lisää omia uskomuksia ja arvoja.

Discover Your Calling

Wartburg College auttaa opiskelijoita löytämään ja vaatia omissa tehtävissään-yhdistävät niiden oppiminen uskoa ja arvoja, ymmärrystä itsestään ja lahjoja, heidän näkökulman elämään ja tulevaisuuteen, ja mahdollisuudet osallistua kirkon, yhteisö ja laajemman yhteiskunnan tarkoituksellisia ja mielekäs tavoilla.

Academic Faktoja

Keskimääräinen ryhmäkoko: 17 Student-tiedekunnan suhde: 11: 1 Päätoiminen tiedekunnan: 104 Sijalla tiedekunnan kanssa mahdollisimman suurta kurinalaisuutta: 99% Omistetun tiedekunta kantoja: 2 erottaa tuolia, 11 omistetun tuolit, 1 erottaa professuuria, 4 suotu professuurit.

Suosituimmat Majors

1 Business Administration 2 Biologia 3 Elementary Education 4 journalismin ja viestinnän 5 Music Education

Kansainvälistä tunnustusta

Yksi viidestä oppilaitokset saada Washington Centerin järjestäytymis Korkeakoulujen Civic Engagement palkinnon palvelu-oppimisen ja yhteisön sitoutumista. Kansallisesti luokiteltu Carnegie säätiö Advancement opetus yhtenä 12 yksinomaan ylioppilastutkinnon oppilaitokset, jotka edistävät kokemuksellinen oppiminen ja yhteisön sitoutumista. Nimetty kahdeksan peräkkäistä kertaa presidentin korkeakouluyhteisö Service Honor Roll, kolme kertaa "kanssa ero," tunnustuksena vapaaehtoisten ponnistelujen Wartburg opiskelijat. Yksi vain kuusi Iowa oppilaitokset sisällytetään 2014-15 oppilaitoksissa Distinction, jossa tunnustetaan koulut, jotka ovat osoittaneet sitoutumisensa "mukana opiskelijoita, suuri opetus, vilkas yhteisöjä, ja onnistuneiden tulosten." Wartburg sijoittui 16. kansakunnan lyhytaikaisten opiskella ulkomailla vuoden 2014 Open Doors raportti, joka toteutettiin yhteistyössä US Department of State Bureau of Educational ja kulttuurisihteeri. Mukana Washington Kuukauden paras taiteet korkeakouluissa ranking sen edistetään julkista tarkan sosiaalinen liikkuvuus, tutkimus ja palvelu. Voittaja NetImpact n 2012 "pienin askelin, Big Wins Challenge," kansallinen kilpailu yliopistojen ja korkeakoulujen palkitsevaa sosiaali- ja ympäristötoimia. Sijoittui Princeton Review yhtenä parhaista korkeakouluissa Keskilännessä alueella. Lueteltu Petersonin Top Korkeakoulut tiede- joukossa 200 koulua erinomaisen ohjelmia ja matematiikan. Yksi kahtena kertana Iowassa on kansallisesti tunnustettu kansallinen neuvosto akkreditointi opettajankoulutuslaitos sen alkeis-koulutusohjelmaan. Mukana joukossa ensisijainen Paras National taiteet korkeakouluissa kuin paremmuusjärjestykseen US News and World Report. Sijoittui nro 7 kansallisten yliopistojen ja taiteet korkeakouluissa US News and World Report kuin "overperformer" in valmistumismääriin opiskelijoille pienituloisille perheille. Mukana Money lehden "paras korkeakouluissa" sijoitusta. Wartburg "yhteisö Builders" ohjelma sai MacJannet palkinto Global Citizenship.

Jatko neljässä vuodessa!

Mikä on valmistumisprosenttia?

Tämä voi olla hyvin sekava käsite. Pohjimmiltaan tämä on oppilaiden prosenttimäärää, jotka todella tutkinnonsuoritusoikeus paikalla laitoksen. Useimmat raportit verkossa näyttää 6 vuoden valmistumisen korko, joka on prosenttiosuus päätoimiset opiskelijat saivat kandidaatin tutkinto kuuden vuoden kuluessa, mikä on tullut keskipituus ylempää koulutusta useissa yliopistoissa. Tämä ei ole totta Wartburg College.

93% valmistuneista valmiiksi tutkintonsa neljässä vuodessa. Niistä päätoimiset opiskelijat joka aloitti Wartburg, 63% täydentää niiden tutkinnon Wartburg, jota pidetään erittäin korkea valmistumisen nopeudella. Viimeisten 10 vuoden aikana Wartburg on ollut valmistumismääriin peräti 70%.

Miksi verrata viiden vuoden valtion kouluissa neljä vuotta Wartburg?

Todellisuudessa monille opiskelijoille on kestää neljä ja puoli viisi vuotta tai enemmän ansaita tutkintoon valtion koulu, mukaan kansallisia tilastoja. Tällä Wartburg, 93 prosenttia valmistuneista suorittaa tutkinnon neljässä vuodessa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Wartburg College

Kemia valmistautuu menestykseen monissa tieteellisissä ammateissa. Sinulla on mahdollisuus oppia huipputekniikan tiedekeskuksessa. Yritykset, organisaatiot ja laitokset, ... [+]

Hyvin kunnioitettu ohjelma

Kemia valmistautuu menestykseen monissa tieteellisissä ammateissa. Sinulla on mahdollisuus oppia huipputekniikan tiedekeskuksessa. Yritykset, organisaatiot ja laitokset, jotka etsivät käytännön kokemusta, etsivät Wartburgin kemiaa ja biokemian tutkinnon suorittaneita. Osastolla on 100 prosentin sijoittumisaste. Kokeilu ja tutkimus ovat Wartburgin kemian ohjelman ydin. Kampuksella opiskelijat käyttävät moderniin instrumentointiin kursseja ja yksilöllistä tutkimusta. Kemian tiedekunnan jäsenet ovat tehokkaita opettajia ja neuvonantajia, ja pienet kokoluokat mahdollistavat tiedekunnan ja opiskelijoiden tuntemisen.

Ohjelmat nopeasti

Kemian pääaineita voidaan käyttää ammattiopintojen suorittamiseen:... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Tutkimukset on muotoiltu kansainvälisillä kokemuksilla, joiden tarkoituksena on lisätä kielitaitoasi ja upottaa sinut Espanjan kulttuuriin. ... [+]

YleiskatsausEspanjan päämiesOpinnot on muotoiltu kansainvälisillä kokemuksilla, jotka on suunniteltu parantamaan kielitaitoasi ja uppoutumaan toiseen kulttuuriinSyvällinen tutkimus toisesta kulttuurista ja ulkomailla pitämisestä pitkään aikaan antaa sinulle käsityksen siitä, miten muut kulttuurit katsovat maailmaa, sekä ymmärtää paremmin amerikkalaista kulttuuriaToukokuu Term

Osallistu toukokuun mittaiseen kokemukseen, jossa opiskelijat viettävät neljä viikkoa ulkomaille yhdistämällä intensiivisen kielen opiskelu tiedekunnan johtaviin retkiin historiallisiin ja kulttuurillisiin kohteisiin.

Toukokuun aikana espanjalaiset suurtilanteet ja alaikäiset käyvät kulttuuriohjelmien kohteissa ja opettavat Heredia, Costa Rica; Ranskan ja Ranskan opinnot suurille ja alaikäisille matkustavat Pariisissa sijaitsevalle kielitoimistolle; Saksalaiset ja saksalaiset suorien ja alaikäisten opiskelijat käyvät useissa Saksan kaupungeissa.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Wartburgin biologian osasto valmistelee opiskelijoita monenlaisiin ura-alueisiin, kuten terveydenhuollon ammattiin, tutkimukseen, opetukseen, bioteknologiaan ja globaalei ... [+]

Wartburg College biologinen tutkinto on tunnustettu eri puolilla maata.

Wartburgin biologian osasto valmistelee opiskelijoita monenlaisiin ura-alueisiin, kuten terveydenhuollon ammattiin, tutkimukseen, opetukseen, bioteknologiaan ja globaaleihin ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin. Opettamme, mitä tiede on, ei pelkästään sen tuottamat tiedot, tutkimukseen perustuvasta oppimisesta.

Vaikka biologian osaston opetussuunnitelma on tiukka, myös opiskelijat arvostavat, miten biologia voi olla hauskaa, jännittävää ja palkitsevaa. Biologian ohjelman menestys perustuu sen tutkimukseen perustuvaan painopisteeseen, jossa opiskelijat helpottavat oppimistaan ​​kokeilemalla tieteitä eikä pelkästään lukemasta sitä.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Wartburg College on akkreditoitu, institutionaalinen jäsen National Association of Music Schools (NASM). American Music Therapy Associationin (AMTA) hyväksymät hyväksytyt ... [+]

Wartburg College on akkreditoitu, institutionaalinen jäsen National Association of Music Schools (NASM). American Music Therapy Associationin (AMTA) hyväksymät hyväksytyt musiikkiterapian koulutusohjelmat voivat osallistua CBMT: n (Certified Board of Music Therapists) lautakunnan sertifiointiin. Wartburg on ainoa Iowa-yliopisto, joka tarjoaa musiikkiterapiapäällikön. Musiikkikasvatuksen tai musiikkitutkimuksen kandidaatin tutkinnon suorittaminen johtaa Iowan osavaltion koulutustarpeisiin.

Musiikkipedagogi (Bachelor of Arts in Music) tarjoaa sinulle erilaisia ​​musiikkikentän uravaihtoehtoja. Voit valita yleisen musiikkipäällikön, jonka avulla voit yhdistää musiikkipäällikön toisen suuren tai pienen kentän kanssa. Tai voit valita kirkollisen musiikin kappaleen, jossa yhdistyvät musiikin ja uskonnon kursseja, jotta voit valmistautua johtaviin musiikkiohjelmiin kirkoissa tai jatko-opinnoissa jatko-opinnoissa.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Hands-on kokemus, mentorointi kokeneilta ammattilaisilta ja huippuluokan välineet valmistautuvat opiskelijoihimme nopeasti muuttuville aloille, jotka edellyttävät erinoma ... [+]

Hands-on kokemus, mentorointi kokeneilta ammattilaisilta ja huippuluokan välineet valmistautuvat opiskelijoihimme nopeasti muuttuville aloille, jotka edellyttävät erinomaisia ​​viestintätaitoja. Osastolla on seuraavat pääaineet / pitoisuudet. Valmistuvat työskentelevät kirjailijoina, toimittajina, toimittajina, tuotanto-asiantuntijoina ja PR-ammattilaisina. He ovat mukana web-kehityksessä, viihdeteollisuudessa ja monilla muilla aloilla.

Alumni menestystarinoita

Wartburgin loppututkinnon suorittaneet löytävät tyydyttäviä työpaikkoja ja heidät hyväksytään korkeakouluihin ja ammattiopistoihin. Wartburgin alumnit löytyvät kaikista 50 Yhdysvaltain osavaltiosta ja yli 70 maasta. Seuraavassa on vain esimerkki Wartburgin valmistuneista toimittajien tyypistä.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Kansainvälisten suhteiden ohjelma paljastaa opiskelijat keskeisiin kysymyksiin siitä prosessista, joilla keskinäisen riippuvuuden monimutkaisuus kohtaavat syvälle omistet ... [+]

Kansainvälisten suhteiden ohjelma paljastaa opiskelijat keskeisiin kysymyksiin siitä prosessista, joilla keskinäisen riippuvuuden monimutkaisuus kohtaavat syvälle omistetut yksilölliset arvot. Yleisesti ottaen tämä edellyttää peruskysymyksen vastaamista siitä, kuka saa mitä, missä, milloin, miten ja miksi kansainvälisissä suhteissa. Kansainväliset suhteet ovat monitieteinen ohjelma, joka antaa opiskelijoille leveyden (eli näkökulmat) ja kattavuuden syvyyden tarkastella ja vastata tehokkaasti näihin kysymyksiin. Tarkempia tutkimuksia tietystä maantieteellisestä alueesta on myös mahdollista ohjelman sisällä.

Tämän merkittävän opiskelijan rohkaiseminen kannustaa sisällyttämään enemmän vieraita kieliä ja kansainvälisiä matkoja akateemiseen ohjelmaansa. Erilaisia ​​toukokuun termiä ja lukukauden pitkiä mahdollisuuksia on olemassa. Lisäksi rohkaisemme oppilaita kaksinkertaistamaan asiaan liittyvillä aloilla, kuten taloustieteessä, vieraassa kielessä, historiassa, kansainvälisessä liiketoiminnassa, poliittisessa tiede, uskonnossa tai sosiologiassa, lisäämään heidän ymmärrystä ja valmistelua.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Wartburgin neurotieteiden pääaine on monitieteinen pääosa, joka paljastaa opiskelijat biologian ja psykologian risteykseen ja kannustaa heitä luomaan yhteyksiä muihin kii ... [+]

Neurotieteilijät tutkivat miten aivot ja hermosto toimivat. Nopeasti kasvava kenttä pyrkii vastaamaan kysymyksiin, kuten siihen, miten me havaitsemme ympäristöämme, miten voimme vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa eri tavoin kuin eläimillä, ja mikä voi mennä pieleen tässä prosessissa. Wartburgin neurotieteiden pääaine on monitieteinen pääosa, joka paljastaa opiskelijat biologian ja psykologian risteykseen ja kannustaa heitä luomaan yhteyksiä muihin kiinnostaviin alueisiin. Neurotieteet ovat laaja ala, ja opiskelijoilla on mahdollisuus keskittyä omille kiinnostuksensa kohteille kehittyneiden tutkimuskansien ja monipuolisten valinnaisten opintojen avulla. Neurotieteen ammattikorkeakoulut voivat harjoittaa uraa neurotieteen tutkimuksessa, lääketieteessä, fysioterapiassa, työterapiassa, psykiatriassa, farmakologiassa, kognitiivisessa psykologiassa, robotiikassa, tieteellisessä kirjallisuudessa ja monilla muilla aloilla.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Yhteiskuntatieteiden osaston psykologian ohjelma lähestyy psykologiaa akateemisena kurinalaisena, ammattina ja tieteenä. Tiedekunta on psykologian ala, joka on monimuotoi ... [+]

Psykologin päällikkö valmistelee sinua henkilöstöpalveluihin, tutkimukseen ja koulutukseen liittyviin aloihin. Ohjelma lähestyy psykologiaa akateemisena kurinalaisena, ammattina ja tieteenä.

Psykologian pääaine löytyy yhteiskuntatieteiden osastolta. Yhteiskuntatieteellinen kurssi tarjoaa kokemusta projektipohjaisista kursseista ja mahdollisuuksista alkuperäiseen tieteelliseen tutkimukseen, johon sisältyy kenttätarjouksia ja off-campus-opiskeluja ympäri Yhdysvaltoja ja ulkomailta. Viime vuosina psykologian tiedekunnan jäsenet ja opiskelijat tutkivat aiheita, kuten vanhemmuutta ja persoonallisuutta, muistiprosesseja ja stressiä ja sopeutumista. Lisäksi opiskelijat auttoivat tiedekuntaan ihmisoikeuksien, demokratisoitumistutkimusten, kansalaislähtöisen keskustelun ja palvelun oppimisen tutkimisessa.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Sosiologian pääaine valmistelee opiskelijoita elinikäiseen henkilökohtaiseen sitoutumiseen yhteiskuntaan ja erilaisiin ura-alueisiin julkisella ja yksityisellä sektorilla ... [+]

Yleiskatsaus

Sosiologian pääaine valmistelee opiskelijoita elinikäiseen henkilökohtaiseen sitoutumiseen yhteiskuntaan ja erilaisiin ura-alueisiin julkisella ja yksityisellä sektorilla tai jatko-opinnoissa. Sosiologian pääaine löytyy yhteiskuntatieteellisen osaston kautta. Yhteiskuntatieteellinen kurssi tarjoaa kokemusta projektipohjaisista kursseista ja mahdollisuuksista alkuperäiseen tieteelliseen tutkimukseen, johon sisältyy kenttätarjouksia ja off-campus-opiskeluja ympäri Yhdysvaltoja ja ulkomailta.

Criminology / Criminal Justice PitoisuusYmmärtää rikosoikeusjärjestelmän nykyiset haasteet ja tulevaisuuden suuntaukset.Suunnittele ja suorita alkuperäistä tutkimusta, antamalla tietoa nopeasti muuttuvasta kentästä.Ryhdy yhteisöpalveluun ja palveluiden oppimiseen.Osallistu rikosoikeusjärjestelmään liittyviin kenttäkokemuksiin.Työskentele ja toimita vuorovaikutteisesti monien ihmisryhmien kanssa, jotka ovat kiinnostuneita ja jotka ovat kiinnostuneita rikosoikeusjärjestelmästä.Lue lisää rikosoikeuden alalla käytettävissä olevista urakoista.Ohjelman tavoitteet... [-]
Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Biokemia, oppikirjan määrittelyn avulla, on pyrkimys ymmärtää biologiaa kemiallisen kontekstin kautta. Biokemian luennoilla Wartburg College paikallisesti ovat makromolek ... [+]

Biokemia, oppikirjan määrittelyn avulla, on pyrkimys ymmärtää biologiaa kemiallisen kontekstin kautta. Biokemian luennoilla Wartburg College paikallisesti ovat makromolekyylit, entsyymit ja ihmisen aineenvaihdunta. Biokemian laboratoriossa opetettuja tekniikoita hyödynnetään monilla aloilla, kuten mikrobiologiassa, rikostekniikassa, neurobiologiassa ja syöpätutkimuksessa.

Wartburgin biokemian tutkinto on ainutlaatuisella tavalla valmistautunut uuteen terveys-, tutkimus-, biotekniikka- tai bioteknologia-urallaan dynaamisen opetussuunnitelman avulla, joka sisältää joustavuuden valinnanvaraa vastaamaan mielenkiintoja ja huipputeknisen tieteellisen laitoksen ankkuroimaa tutkimuskomponenttia. koulutus.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Jos sinulla on intohimo haastavia kursseja, käytännön sovelluksia ja ongelmanratkaisu, fysiikan kandidaatin tutkinto voi olla hyvä vaihtoehto. Löydät vahvan suhteen matem ... [+]

Jos sinulla on intohimo haastavia kursseja, käytännön sovelluksia ja ongelmanratkaisu, fysiikan kandidaatin tutkinto voi olla hyvä vaihtoehto.

Löydät vahvan suhteen matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja fysiikan kesken, mikä kuvastaa tiedekunnan pitkäaikaista keskittymistä auttamaan oppilasta löytämään oikeat ohjelmansa taidoilleen ja etunsa. Laitos yhdistää laboratoriotyöt, käytännön työharjoittelu ja mahdollisuudet opetukseen ja johtamiseen. Kurssit korostavat perusteellisia ryhmätoimintoja, joiden avulla voit käsitellä haasteellisia projekteja samalla kehittäessäsi ihmisten välisiä viestintätaitoja. Nämä kokemukset tarjoavat vankan pohjan tulevalle työllisyydelle tai jatko-opiskelulle.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Taiteen osasto tarjoaa Wartburg-opiskelijoille mahdollisuuden kommunikoida visuaalisen maailman ja sen muotoilun kurinalaisuutta ja mielikuvitusta ymmärryksestä. Arvostuk ... [+]

Taiteen osasto tarjoaa Wartburg-opiskelijoille mahdollisuuden kommunikoida visuaalisen maailman ja sen muotoilun kurinalaisuutta ja mielikuvitusta ymmärryksestä. Arvostuksen, kokemuksen ja tuotannon kautta taidekasvattajat laajentavat luovia ja kriittisiä kykyjään ja jakavat nämä uudet taidot luomalla taideteoksia.

Taidetoimikunta tarjoaa erilaisia ​​akateemisia ja studiokursseja perinteisissä ja teknologiatuotteissa. Luokkien vähäinen koko ja avoimet asenteet kannustavat yksilöllistä huomiota ja läheistä työsuhdetta. Kehittyneiden kurssien ja itsenäisten opintojen avulla opiskelija voi harjoittaa yksilöllisiä etuja.

vaatimukset

14 opintopistettä:

ART 105 Design IART 108 Graafinen suunnitteluART 111 PiirustusART 150 1900-luvun taide, media ja muotoiluART 201 maalausART 205 Viestinnän suunnitteluART 208 Valokuvaus IART 210 Tiedonsiirto Suunnittelu IIART 250 Art History: Varhainen goottilaisellaART 251 Taidehistoria: renessanssi nykyajan kauttaART 310 Advanced Design ProjektitART 371 HarjoitteluART 461 Seminaari taiteessa: TutkimusART 462 Seminaari taiteessa: Näyttely... [-]
Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Osana Wartburg College voit työskennellä moniin eettisiin haasteisiin, jotka nyt kohtaavat liike-elämässä. Olet valmis tekemään ja pysymään vaikeiden päätösten taakse ja ... [+]

Osana Wartburg College voit työskennellä moniin eettisiin haasteisiin, jotka nyt kohtaavat liike-elämässä. Olet valmis tekemään ja pysymään vaikeiden päätösten taakse ja hankkimaan käytännön kokemuksia, joita monet työnantajat etsivät.

Löydät urakehitysmahdollisuuksia myös tämän päivän nopeassa toimintaympäristössä mm. Julkisen tai yksityisen kirjanpidon, rahoituksen, kansainvälisen liiketoiminnan, valtionhallinnon, terveydenhuollon, markkinoinnin ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden alalla.

Voit hyötyä pienistä luokista, joita opettavat professorit, joilla on kokemusta ja asiantuntemusta monissa liiketoiminnan hallinnon, kirjanpidon ja talouden osa-alueilla. Tiedekunnan jäsenet opettavat opiskelijoille uran sekä aktiivisen kansalaisuuden kautta luokkahuoneen kokemuksen, harjoittelun, tapaustutkimuksen ja perustutkinnon.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Talotekniikan koulutus keskittyy niukkuuden tutkimukseen, siihen, miten ihmiset käyttävät resursseja ja päätöksentekoprosessia. Opiskelijat saavat myös hyvin yhdistetyn t ... [+]

Yleiskatsaus

Talotekniikan koulutus keskittyy niukkuuden tutkimukseen, siihen, miten ihmiset käyttävät resursseja ja päätöksentekoprosessia. Opiskelijat saavat myös hyvin yhdistetyn tiedon tilastoista ja laskelmista.

Löydät uramahdollisuuksia talouden aloilla, kuten hallitus, tutkimus, analyytikkoasemat, talousneuvonta, rahoitusmarkkinat, pankki ja vakuutukset. Olet valmis ottamaan tehtäviä ja vastuuta näissä tehtävissä ja saamaan arvokasta taitoa hallita.

Wartburg College , taloustieteilijät hyötyvät pienistä luokkakokoja ja monipuolinen joukko luokkatovereita. Sinua opettavat professorit, joilla on kokemusta ja asiantuntemusta, jotka ovat valmiita mentoroimaan opiskelijoita uran sekä aktiivisen kansalaisuuden kautta luokkahuoneessa, harjoittelupaikkoja ja perustutkintoa.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Jos sinulla on intohimo haastavia kursseja, käytännön sovelluksia ja ongelmanratkaisu, matematiikan kandidaatin tutkinto voi olla hyvä vaihtoehto. Löydät vahvan suhteen m ... [+]

Jos sinulla on intohimo haastavia kursseja, käytännön sovelluksia ja ongelmanratkaisu, matematiikan kandidaatin tutkinto voi olla hyvä vaihtoehto.

Löydät vahvan suhteen matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja fysiikan kesken, mikä kuvastaa tiedekunnan pitkäaikaista keskittymistä auttamaan oppilasta löytämään oikeat ohjelmansa taidoilleen ja etunsa. Laitos yhdistää laboratoriotyöt, käytännön työharjoittelu ja mahdollisuudet opetukseen ja johtamiseen. Kurssit korostavat perusteellisia ryhmätoimintoja, joiden avulla voit käsitellä haasteellisia projekteja samalla kehittäessäsi ihmisten välisiä viestintätaitoja. Nämä kokemukset tarjoavat vankan pohjan tulevalle työllisyydelle tai jatko-opiskelulle.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Koulutuksen tutkinto tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia. Wartburgin koulutustaso tarjoaa erinomaisia ​​luokkahuoneita. Voit käyttää kykyjäsi ja kykyjäänsi tehokkaaksi ja ... [+]

Koulutuksen tutkinto tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia. Wartburgin koulutustaso tarjoaa erinomaisia ​​luokkahuoneita. Voit käyttää kykyjäsi ja kykyjäänsi tehokkaaksi ja heijastavaksi opettajaksi ammatillisen palvelun ja johtajuuden elämässä. Löydät työmahdollisuuksia koulutuksessa missä tahansa tasossa, esikoulutuksesta 12-luokkaan asti.

Koulutuksen pääaineena voit työskennellä lasten kanssa erilaisissa luokkahuoneasetuksissa, jakaa kiinnostuksesi sisältöalueelle ja vaikuttaa tulevaisuuteen. Voit tutustua lastenkirjallisuuteen, lukutaitoon, lukemiseen, opetussuunnitelmaan, koulutukselliseen psykologiaan, varhaiskasvatukseen, ihmissuhteisiin, monikulttuurisiin opintoihin, opetusstrategioihin ja -menetelmiin, koulutustekniikkaan, kenttätyöskentelyyn ja erityiskoulutukseen.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Jos sinulla on intohimo haastavaan kurssiin, käytännön sovelluksiin ja ongelmanratkaisuun, tietotekniikan tai atk-tietojenkäsittelyn kandidaatin tutkinto voi olla hyvä va ... [+]

Jos sinulla on intohimo haastavaan työselostukseen, käytännön sovelluksiin ja ongelmanratkaisuun, tietotekniikan tai atk-tietojenkäsittelyn kandidaatin tutkinto voi olla hyvä vaihtoehto.

Löydät vahvan keskinäisen suhteen matematiikan, tietojenkäsittelytieteen ja fysiikan kesken, mikä kuvastaa tiedekunnan pitkäaikaista keskittymistä auttamaan opiskelijoita löytämään oikean ohjelman taidoistaan ​​ja etunsa. Laitos yhdistää laboratoriotyöt, käytännön työharjoittelu ja mahdollisuudet opetukseen ja johtamiseen. Kurssit korostavat perusteellisia ryhmätoimintoja, joiden avulla voit käsitellä haasteellisia projekteja samalla kehittäessäsi ihmisten välisiä viestintätaitoja. Nämä kokemukset tarjoavat vankan pohjan tulevalle työllisyydelle tai jatko-opiskelulle.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Jos sinulla on lahjakkuus numeroihin ja halukkuus työskennellä liiketoiminnassa, ura toimijana voi olla sinulle. Jatkuvaa arvostusta yhdeksi parhaista työpaikoista Amerik ... [+]

Jos sinulla on lahjakkuus numeroihin ja halukkuus työskennellä liiketoiminnassa, ura toimijana voi olla sinulle. Jatkuvaa arvostusta yhdeksi parhaista työpaikoista Amerikassa, aktuaari käyttää matemaattisia malleja ja analyyttisiä taitoja taloudellisen turvallisuuden arvioimiseksi ja riskin kvantitoimiseksi. Wartburgin talouden, rahoituksen ja matematiikan pohjalta luotava tiukka ohjelma - valmistaa opiskelijoita menestyksekkääseen uraan riskienhallinnan maailmassa.

Sisältyy matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen laitokselta

Nopeita faktojaActuary oli listattu neljänneksi paras työpaikka, jonka mediaani palkka on 93,680 dollaria, vuosina 2012-2013 työvoimatoimiston työvaliokunnan mukaan.Sinun tutkinto myös valmistautuu uraa matemaatikko tai tilastotieteilijä, nro 1 ja nro 3 parhaita työpaikkoja, vastaavasti.Ammattikunnan odotetaan kasvavan 26 prosenttia vuoteen 2022 mennessä, kun kaikkien ammattien keskiarvo on 11 prosenttia.Useimmat aktuaarit elävät ja työskentelevät Koillisalueella (Manhattan on taloudellinen pääoma) ja Midwestissä, jossa on useita suuryrityksiä pääkonttori.Vakuutusyhtiöt työskentelevät vakuutusalalla, yksityisyrityksille, hallitukselle tai itsenäisinä konsultteina. Päätös on sinun.Yhteiset oppimistulokset... [-]
Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Poliittinen tiedetoimittaja valmistaa uraa tai jatkokoulutusta julkiseen päätöksentekoon, lakiin, kaupunkisuunnitteluun, kansainväliseen kaupankäyntiin, diplomaattiseen p ... [+]

Poliittinen tiedetoimittaja valmistaa uraa tai jatkokoulutusta julkiseen päätöksentekoon, lakiin, kaupunkisuunnitteluun, kansainväliseen kaupankäyntiin, diplomaattiseen palveluun ja poliittisiin kampanjoihin.

Valtiotieteiden pääaine on saatavissa yhteiskuntatieteiden osastolla. Yhteiskuntatieteellinen kurssi tarjoaa kokemusta projektipohjaisista kursseista ja mahdollisuuksista alkuperäiseen tieteelliseen tutkimukseen, johon sisältyy kenttätarjouksia ja off-campus-opiskeluja ympäri Yhdysvaltoja ja ulkomailta. Viime vuosina psykologian tiedekunnan jäsenet ja opiskelijat tutkivat aiheita, kuten vanhemmuutta ja persoonallisuutta, muistiprosesseja ja stressiä ja sopeutumista. Lisäksi opiskelijat auttoivat tiedekuntaan ihmisoikeuksien, demokratisoitumistutkimusten, kansalaislähtöisen keskustelun ja palvelun oppimisen tutkimisessa.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Ympäristötutkimus ja -opinnot ovat luonnontieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin perustuva kaksitieteinen tieteellinen ja tieteellinen monitieteinen ohjelma, jonka tarkoituk ... [+]

Yleiskatsaus

Ympäristötutkimus ja -opinnot ovat luonnontieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin perustuva kaksitieteinen tieteellinen ja tieteellinen monitieteinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ymmärrystä ja soveltamista monien tieteenalojen integroinnissa monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen. ihmisen olemassaoloa muun luonnollisen maailman kanssa.

Ympäristötutkimus ja -opinnot ovat luonnontieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin perustuva kaksitieteinen tieteellinen ja tieteellinen monitieteinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ymmärrystä ja soveltamista monien tieteenalojen integroinnissa monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen. ihmisen olemassaoloa muun luonnollisen maailman kanssa.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Ympäristötutkimus ja -opinnot ovat luonnontieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin perustuva kaksitieteinen tieteellinen ja tieteellinen monitieteinen ohjelma, jonka tarkoituk ... [+]

Ympäristötutkimus ja -opinnot ovat luonnontieteisiin ja yhteiskuntatieteisiin perustuva kaksitieteinen tieteellinen ja tieteellinen monitieteinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ymmärrystä ja soveltamista monien tieteenalojen integroinnissa monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen. ihmisen olemassaoloa muun luonnollisen maailman kanssa. Ympäristötutkimus ja -opinnot Päälliköt ovat valmiita siirtymään uraan esimerkiksi luonnonvarojen säilyttämisen, ympäristötieteen, ympäristölainsäädännön, uusiutuvien energialähteiden, kaupunkisuunnittelun ja ympäristöpolitiikan aloilla. Opiskelijat osallistuvat vuorovaikutteisiin seminaareihin, joko suorittavat riippumatonta tutkimusta tiedekunnan jäsenen ohjauksella tai osallistuvat sopivaan harjoitteluun ja heitä kannustetaan hyödyntämään kenttäbiologian toukokuun aikavälin kursseja. Myös ympäristötutkimuksen alaikäinen on saatavilla.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Wartburg College

Työnantajat etsivät nykyään insinööriä, jotka eivät ole pelkästään teknisesti päteviä. He etsivät valmistuneita, jotka pystyvät kirjoittamaan ja puhumaan tehokkaasti, jot ... [+]

Ainutlaatuinen opetussuunnitelma muuttuvassa maailmassa

Työnantajat etsivät nykyään insinööriä, jotka eivät ole pelkästään teknisesti päteviä. He etsivät valmistuneita, jotka pystyvät kirjoittamaan ja puhumaan tehokkaasti, jotka ovat tiimipelaajaa ja jotka näkevät "suuren kuvan". Nämä ovat sellaisia ​​insinöörejä, jotka Wartburg valmistuu. Toisin kuin Yliopisto-opetussuunnitelmat, Wartburgin Engineering Science -ohjelma korostaa taustatiheyttä kapea erikoistuminen. Toisin kuin useimmissa muissa taidekorkeakouluissa suoritettavat ohjelmat, ohjelma on nelivuotinen kandidaatin tutkinto, joka ei vaadi lisätutkimusta toisessa laitoksessa ennen kuin se hakee teollista työtä.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Wartburg College

Musiikkiterapian musiikin kandidaatin tutkinto tarjotaan niille, jotka haluavat täydentää opintojaksoa, joka vastaa American Music Therapy Associationin asettamia vaatimu ... [+]

Wartburg College on akkreditoitu, institutionaalinen jäsen National Association of Music Schools (NASM). American Music Therapy Associationin (AMTA) hyväksymät hyväksytyt musiikkiterapian koulutusohjelmat voivat osallistua CBMT: n (Certified Board of Music Therapists) lautakunnan sertifiointiin. Wartburg on ainoa Iowa-yliopisto, joka tarjoaa musiikkiterapiapäällikön. Musiikkikasvatuksen tai musiikkitutkimuksen kandidaatin tutkinnon suorittaminen johtaa Iowan osavaltion koulutustarpeisiin.

Musiikkiterapian musiikin kandidaatin tutkinto tarjotaan niille, jotka haluavat täydentää opintojaksoa, joka vastaa American Music Therapy Associationin asettamia vaatimuksia saada tulla Board-Certified Music Therapistiksi. Kuusi kuukautta kestävä harjoittelujäsikirja on vaadittava ennen kuin hallintoneuvostolle myönnetään tentti.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wartburg College

Wartburg College on akkreditoitu, institutionaalinen jäsen National Association of Music Schools (NASM). American Music Therapy Associationin (AMTA) hyväksymät hyväksytyt ... [+]

Yleiskatsaus

Wartburg College on akkreditoitu, institutionaalinen jäsen National Association of Music Schools (NASM). American Music Therapy Associationin (AMTA) hyväksymät hyväksytyt musiikkiterapian koulutusohjelmat voivat osallistua CBMT: n (Certified Board of Music Therapists) lautakunnan sertifiointiin. Wartburg on ainoa Iowa-yliopisto, joka tarjoaa musiikkiterapiapäällikön. Musiikkikasvatuksen tai musiikkitutkimuksen kandidaatin tutkinnon suorittaminen johtaa Iowan osavaltion koulutustarpeisiin.

Tutkinnot ja päälliköt

Musiikkipedagogi (Bachelor of Music Education) -tutkinto täyttää Iowa School of Education -opintojen vaatimukset K-12-musiikkitodistukselle. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden opettaa ylemmän musiikkiluokassa tai opettaa bändissä, kuorossa tai orkesteri-asetelmassa keskikoulussa tai lukiossa.... [-]

Yhdysvallat Waverly
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Osoite
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 800-772-2085