Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

WVU on erottuva kampusten perhe, johon yhdistyvät yksi tehtävä. Morgantownin lippulaivamme uraauurtavasta tutkimuksesta WVU Potomacin valtion Keyserin taiteen keskustaan ​​WVU Techin Beckleyn teknologia-intensiivisiin ohjelmiin - voimme hyödyntää kykyjämme ja voimavarojamme luomaan paremman tulevaisuuden Länsi-Virginialle ja maailmalle .

Tehtävä

West Virginia University tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat sitoutuvat maanviljelylaitoksena luomaan monipuolisen ja osallistavan kulttuurin, joka edistä koulutuksen, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin kaikille tarjoamalla mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia; edistämällä voimakasta tutkimusta; ja johtava muutos Länsi-Virginiassa ja maailmassa paikallisen, valtion ja globaalin sitoutumisen kautta.

Näkemys

West Virginia University olemme tarkoituksellisia opinnoissamme ja tehtävissämme, jotta voimme kumppanuutemme yhteisöjemme kanssa - sekä lähellä että kaukana - tuomaan tarvittavat ja arvostetut ratkaisut todellisiin ongelmiin koulutuksen, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin pilarien alla.

Kampuspaikat ja palvelut

WVU-järjestelmä on erottuva kampusten perhe, johon yhdistyvät yksi tehtävä. Morgantownin lippulaivamme (rankattu R1, korkein tutkimusryhmälaitos) uusinta tutkimusta Keyserin WVU Potomac State Collegen opiskelijakeskeiseen keskittymiseen WVU: n teknologiainstituutin Beckleyn teknologia-intensiivisiin ohjelmiin - me voimme hyödyntää kykyjä ja resursseja paremman tulevaisuuden luomiseksi Länsi-Virginialle ja maailmalle.

WVU: n teknologiainstituutti Beckleyssä tarjoaa yli 40 suurta yritystä, joista yksi on maan ensimmäisistä 100 perustutkimusohjelmasta, kuten US News

WVU Potomac State College Keyser on yksi alhaisimmista lukukausimaksuista kaikkien kansallisten neljän vuoden laitos. Yli 50 suurlähetystöä tarjoava kampus yhdistää pienen korkeakoulun henkilökohtaisen huomion suuren yliopiston eduista.

WVU-järjestelmään kuuluu myös Robert C. Byrdin terveyskeskuksen osastot Charlestonissa ja Martinsburgissa sekä 10 kokeilukeskusta ja neljä metsää koko valtion ja WVU Jacksonin Mill State 4-H Camp. WVU-järjestelmään kuuluu 518 rakennusta 15 800 hehtaaria. Morgantownin kampuksella on 245 rakennusta (11 historiallisen paikkakunnan rekisteristä) 1892 hehtaarilla.

WVU Morgantownin kampus sijaitsee kaupungissa nimeltä "No 1 Pieni kaupunki Amerikassa "BizJournals.com: n poikkeuksellisesta elämänlaadusta. Morgantown, asukasluku, 30 855, on myös Business Insiderin yhdeksänneksi paras yliopistokaupunki Amerikassa ja on helpon matkan päässä Washington DC: stä itään, Pittsburgh, PA, pohjoiseen ja Cleveland ja Columbus, Ohio. luoteeseen. Muut sijoitukset: Kiplinger.com sisälsi Morgantownin 10 suurta paikkakuntalistaa; yksi Sporting Newsin parhaista urheilukunnista; Forbesin viides "Best Small Metro"; 12. kokonaisuus "Hottest Small City" by Inc .; yksi Kiplingerin "50 parhaimmista paikoista elää"; ja Forbesin toisen luokan "Best College Town for Jobs".

Elämä WVU: ssa

Viikosi on 168 tuntia. Teemme tuntia, jolloin et ole luokassa yhtä täynnä löytöjä, kasvua ja hauskaa.

kotelo

Residenssihallit ja huoneistot ovat paljon enemmän kuin nukkumispaikka. Opit, rentoudu, luo ja haaveile samanmielisten ystävien kanssa.

Ruokailupalvelut

Hyvä ateria on aina lähellä. Ruokailu suunnitelmia hyväksytään 26 paikkakunnalla kampuksella, mukaan lukien neljä ruokasali ja vähittäiskaupan vaihtoehtoja kuten Chick-fil-A, Sbarro ja Saikou Sushi. Etsitkö vähäkalorisia tai allergeenittomia vaihtoehtoja? Meillä on myös ne.

Kuljetus ja pysäköinti

Sähkömiehiemme liikuttaja, PRT, on paras ratsastus kaupungissa. Missä muualla voit lentää liikennettä tietokoneavusteisten autojen aikana opiskellessasi seuraavalle luokalle? Opiskelijan tunnus antaa sinulle pääsyn PRT- ja Morgantownin Mountain Line -busseihin.

Opiskelijaelämä

Tuemme WVU: n opiskelijakeskeistä oppimisympäristöä. Hauskista toiminnoista ja palveluprojekteista resursseihin, jotka auttavat sinua navigoimaan korkeakoulun elämää, olemme saaneet sinut peittämään.

kirjastot

Pioneerit ovat ylittäneet maanosat etsimään ihmiskunnan suuria löytöjä. Kirjastojemme kanssa sinun on vain ylitettävä katu sinun.

tekniikka

Aina kun menet, pidämme sinut yhteydessä yliopiston resursseihin ja palveluihin, joita tarvitset.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

West Virginia University

Geologit katsovat aiemmin miljoonia vuosia, tekevät kokeita nykyhetkellä ja ennustavat maapallon tulevaisuuden. Fysiikan, kemian, biologian ja muiden tieteiden piirissä o ... [+]

Noin

Geologit katsovat aiemmin miljoonia vuosia, tekevät kokeita nykyhetkellä ja ennustavat maapallon tulevaisuuden. Fysiikan, kemian, biologian ja muiden tieteiden piirissä oleva tieteidenvälinen tiede, Geology opastaa sinua tutkimaan luonnon voimia, jotka muokkaavat elämäämme tänään.

Länsi-Virginiassa on ainutlaatuisia resursseja ja lähellä Appalakkien vuoristoja. Meidän osastomme tuo opiskelijat ulos kentällä ja toimii läheisessä yhteistyössä energia- ja ympäristöteollisuuden sekä Länsi-Virginian geologian ja talouden selvityksen kanssa. Kenttä- ja laboratoriokoulutus huipputeknologialla valmistautuu monenlaisiin ura- tai jatko-opintoihin.

Dual Major

Tämä pääaine tarjoaa mahdollisuuden suorittaa samanaikaisesti toisen kandidaatin tutkinto:... [-]

Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Virginia University

Yhdyskuntatekniikan historia kattoi kaikki tekniset rakenteet, jotka tarvitaan yhteiskunnan infrastruktuurin tarjoamiseen. Maa- ja vesirakennustekniikka on alkuperänsä ja ... [+]

Noin

Yhdyskuntatekniikan historia kattoi kaikki tekniset rakenteet, jotka tarvitaan yhteiskunnan infrastruktuurin tarjoamiseen. Maa- ja vesirakennustekniikka on alkuperänsä ja historiansa ansiosta edelleen monenlaisia ​​teknisiä alueita. Nämä sisältävät:

rakentaminenYmpäristö- ja vesivaratgeotekninenrakenteetkuljetus

Civil Engineers työskentelevät ongelmista, jotka vaikuttavat suoraan ihmisten ja yhteisöjen terveyteen ja taloudelliseen elinvoimaisuuteen. Näihin ongelmiin kuuluvat jätteiden hävittäminen, ympäristön pilaantuminen, kuljetusjärjestelmien analysointi ja suunnittelu, vesivarojen kehittäminen sekä rakennettujen tilojen, kuten patojen, siltojen, rakennusten ja moottoriteiden suunnittelu, rakentaminen ja kuntoutus.... [-]

Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Virginia University

Koneenrakennus on laaja tekninen kurinalaisuus. Se integroi fysikaalisten tieteiden ja matematiikan tuntemuksen laitteiston, rakenteen, koneen, prosessin tai järjestelmän ... [+]

Noin

Koneenrakennus on laaja tekninen kurinalaisuus. Se integroi fysikaalisten tieteiden ja matematiikan tuntemuksen laitteiston, rakenteen, koneen, prosessin tai järjestelmän, joka on palveluksessa ihmiskunnalle, suunnittelun, rakentamisen ja valmistuksen, testauksen, analysoinnin, käytön ja toiminnan kannalta. Sen kehitys on samansuuntainen alan kasvun kanssa. Moderni yhteiskunta tarvitsee mekaanisia insinöörejä, joilla on laaja ja syvä koulutus tekniikan ja siihen liittyvien tieteiden perustekijöissä ja jotka ovat kehittäneet monipuolisuutta analysoitaessa ja ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia. Mekaanisen insinöörin on oltava ammattitaitoisen korkean tason lisäksi myös arvostamalla teknisten ratkaisujen vaikutusta yhteiskunnalliseen kontekstiin, mukaan lukien eettiset ja taloudelliset näkökohdat.... [-]

Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Virginia University

Onko vaikea valita vain yksi liiketoiminta-alue? General Business -toiminnon avulla voit valita monista erilaisista urapoluista ja muokata opetussuunnitelmaa tavoitteides ... [+]

Onko vaikea valita vain yksi liiketoiminta-alue? General Business -toiminnon avulla voit valita monista erilaisista urapoluista ja muokata opetussuunnitelmaa tavoitteidesi mukaiseksi.

Yleisliiketoiminnassa saat kokonaisvaltaisen ymmärryksen liiketoiminnasta ja organisaatioiden toiminnasta.

General Business -ammattilaiset valitsevat ylemmän tason liike-elämän valitut kirjanpidon, talouden, rahoituksen, hallinnan, markkinoinnin ja johtamisen tietojärjestelmäkursseista.

Mikä tekee yleisestä liiketoiminnasta WVU: ssa ainutlaatuisen?Akateeminen joustavuus: Rakenna oma opetussuunnitelma ja valitse kursseja kaikista 10 Business and Economics -ammattikorkeakoulusta.Akkreditointi: College of Business and Economics on AACSB akkreditoitu.Taloudellinen tuki: Business and Economics College tarjoaa ansio-ja yleiset apurahat.Go First: Pienyrityssuunnitelmakilpailut ja muut BrickStreet Center for Innovation and Entrepreneurship -ohjelman kautta saatavilla olevat ohjelmat.Siirrä artikulaatiosopimukset... [-]
Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Virginia University

Tämän laajan ohjelman ansiosta voit kehittää asiantuntemusta alueella, joka kiinnostaa sinua, kun valmistaudut menestyksekkään uraan välittömästi valmistumisen jälkeen. S ... [+]

Noin

Tämän laajan ohjelman ansiosta voit kehittää asiantuntemusta alueella, joka kiinnostaa sinua, kun valmistaudut menestyksekkään uraan välittömästi valmistumisen jälkeen. Sinulla on valmiudet aloittaa maahantulotasoinen johtamisasema tai aloittaa oma yritys eri maaseutualueilla, maa-, maatalous- ja / tai elintarvikealan yrityksissä.

Voit odottaa työllistävän maa- ja maatalousyrityksiä, kuten lastentarhoja ja maisemasuunnittelua, maatiloja, maatiloja, rahoituslaitoksia sekä maa-, elintarvike- ja maataloutta käsitteleviä valtion ja liittovaltion virastoja.

Työllisyys näillä aloilla edellyttää tämän tärkeän osan keskeisiä osia: laaja koulutusaste yhdistettynä tietämykseen luonnonvarapohjaisten yritysten hallinnasta.... [-]

Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Virginia University

Teollisuustekniikka on suunnittelun kurinalaisuutta, joka koskee ihmisten, materiaalien, tiedon, laitteiden ja energian integroitujen järjestelmien suunnittelua, parantam ... [+]

Ohjelman luonne

Teollisuustekniikka on suunnittelun kurinalaisuutta, joka koskee ihmisten, materiaalien, tiedon, laitteiden ja energian integroitujen järjestelmien suunnittelua, parantamista ja asennusta suorituskyvyn, luotettavuuden, ylläpidon, aikataulun noudattamisen ja kustannusten valvonnan varmistamiseksi. Teollisuusinsinöörit tarkastelevat operaation tai järjestelmän "suurta kuvaa" ja yhdistävät hallinnon ja toiminnan välisen eron. He käsittelevät ja motivoivat ihmisiä sekä päättävät, mitä välineitä tulee käyttää ja miten heitä tulisi käyttää. Teollisuuden insinöörit käyttävät tietokoneita ja kehittyneitä ohjelmistoja työkaluina monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi monimutkaisten tekniikoiden ja järjestelmien suunnittelun, kvantifioimiseksi, ennustamiseksi ja arvioimiseksi.... [-]

Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

West Virginia University

Rahoitusosuuskunnat ottavat 37-luotto-tunnin ydinliiketoiminta-opetussuunnitelman, joka perustuu liiketoiminta-alueiden keskinäisiin suhteisiin niiden reaalimaailmassa. P ... [+]

Noin

Rahoitus on vaurauden luomisen ja hallinnan tutkimus. Rahoituspäällikkö oppii arvioimaan ja hallitsemaan varoja ja riskejä maksimoimaan omistajille tai edunsaajille arvon. Tähän liittyy päivittäisiä toimia, kuten rahojen kerääminen / maksaminen ja vuorovaikutus pankkien ja muiden rahoituslaitosten kanssa. Mukana on myös pitkän aikavälin suunnitelma siitä, mitä rakennuksia ja laitteita ostaa, mitä varoja ostaa tai liikkeeseen laskea, jakaa osingot ja korot, käyttää vakuutuksia omaisuuden suojaamiseksi ja uusien rahoitusvälineiden tai palveluiden kehittämiseen. Rahoitusjohtajat ovat valmiita uran molemmin puolin: sijoittajina tai ostajina; luotonottajina tai luotonantajina; sekä vakuutuspalvelujen tarjoajina tai vastaanottajina.... [-]

Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Virginia University

Biologialaitokset tutkivat eläviä organismeja ja elämän prosesseja. Valitse neljästä painopisteestä, jotka kohdistavat tutkimuksesi: solu- ja molekyylibiologia, ekologia ... [+]

Noin

Biologian tutkimisessa ymmärrät maailman ylimääräisen luonteen - geenistä ekosysteemeihin, molekyyleihin ja soluihin, rakenteeseen ja toimintaan, eliöihin ja niiden ympäristöihin.

Uuden sukupolven resurssien ja laitteiden avulla suoritettu perusteellinen opetus kurssin kärjessä, käytännönläheinen tutkimustyö palkitulla tiedekunnalla ja kokemus uuden sukupolven resursseista ja laitteista, WVU: n biologiapäälliköt oppivat kyseenalaistamaan, kokeilemaan ja innovoimaan. Tarjoamme kaikki suuren yliopiston mahdollisuudet pienellä college-tuntemuksella.

Biologian päämääränä urasi tavoitteisiin voi sisältyä biologinen tutkimus, lääketieteellinen koulu, apteekki, liike-elämä tai koulutus. Terveydenhuollon ammattilaisille kiinnostuneilla opiskelijoilla on myös mahdollisuus saada lisätietoa ja neuvoja terveystietojen esivalmistelu- ja ammattikoulutustoimiston kautta.... [-]

Yhdysvallat Morgantown
Elokuu 2020
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Virginia University
Osoite
Morgantown
26506 Morgantown, Länsi-Virginia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 304-293-0111