West Virginia University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

WVU on erottuva kampusten perhe, johon yhdistyvät yksi tehtävä. Morgantownin lippulaivamme uraauurtavasta tutkimuksesta WVU Potomacin valtion Keyserin taiteen keskustaan ​​WVU Techin Beckleyn teknologia-intensiivisiin ohjelmiin - voimme hyödyntää kykyjämme ja voimavarojamme luomaan paremman tulevaisuuden Länsi-Virginialle ja maailmalle .

Tehtävä

West Virginia University tiedekunta, henkilökunta ja opiskelijat sitoutuvat maanviljelylaitoksena luomaan monipuolisen ja osallistavan kulttuurin, joka edistä koulutuksen, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin kaikille tarjoamalla mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia; edistämällä voimakasta tutkimusta; ja johtava muutos Länsi-Virginiassa ja maailmassa paikallisen, valtion ja globaalin sitoutumisen kautta.

Näkemys

West Virginia University olemme tarkoituksellisia opinnoissamme ja tehtävissämme, jotta voimme kumppanuutemme yhteisöjemme kanssa - sekä lähellä että kaukana - tuomaan tarvittavat ja arvostetut ratkaisut todellisiin ongelmiin koulutuksen, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin pilarien alla.

Kampuspaikat ja palvelut

WVU-järjestelmä on erottuva kampusten perhe, johon yhdistyvät yksi tehtävä. Morgantownin lippulaivamme (rankattu R1, korkein tutkimusryhmälaitos) uusinta tutkimusta Keyserin WVU Potomac State Collegen opiskelijakeskeiseen keskittymiseen WVU: n teknologiainstituutin Beckleyn teknologia-intensiivisiin ohjelmiin - me voimme hyödyntää kykyjä ja resursseja paremman tulevaisuuden luomiseksi Länsi-Virginialle ja maailmalle.

WVU: n teknologiainstituutti Beckleyssä tarjoaa yli 40 suurta yritystä, joista yksi on maan ensimmäisistä 100 perustutkimusohjelmasta, kuten US News

WVU Potomac State College Keyser on yksi alhaisimmista lukukausimaksuista kaikkien kansallisten neljän vuoden laitos. Yli 50 suurlähetystöä tarjoava kampus yhdistää pienen korkeakoulun henkilökohtaisen huomion suuren yliopiston eduista.

WVU-järjestelmään kuuluu myös Robert C. Byrdin terveyskeskuksen osastot Charlestonissa ja Martinsburgissa sekä 10 kokeilukeskusta ja neljä metsää koko valtion ja WVU Jacksonin Mill State 4-H Camp. WVU-järjestelmään kuuluu 518 rakennusta 15 800 hehtaaria. Morgantownin kampuksella on 245 rakennusta (11 historiallisen paikkakunnan rekisteristä) 1892 hehtaarilla.

WVU Morgantownin kampus sijaitsee kaupungissa nimeltä "No 1 Pieni kaupunki Amerikassa "BizJournals.com: n poikkeuksellisesta elämänlaadusta. Morgantown, asukasluku, 30 855, on myös Business Insiderin yhdeksänneksi paras yliopistokaupunki Amerikassa ja on helpon matkan päässä Washington DC: stä itään, Pittsburgh, PA, pohjoiseen ja Cleveland ja Columbus, Ohio. luoteeseen. Muut sijoitukset: Kiplinger.com sisälsi Morgantownin 10 suurta paikkakuntalistaa; yksi Sporting Newsin parhaista urheilukunnista; Forbesin viides "Best Small Metro"; 12. kokonaisuus "Hottest Small City" by Inc .; yksi Kiplingerin "50 parhaimmista paikoista elää"; ja Forbesin toisen luokan "Best College Town for Jobs".

Elämä WVU: ssa

Viikosi on 168 tuntia. Teemme tuntia, jolloin et ole luokassa yhtä täynnä löytöjä, kasvua ja hauskaa.

kotelo

Residenssihallit ja huoneistot ovat paljon enemmän kuin nukkumispaikka. Opit, rentoudu, luo ja haaveile samanmielisten ystävien kanssa.

Ruokailupalvelut

Hyvä ateria on aina lähellä. Ruokailu suunnitelmia hyväksytään 26 paikkakunnalla kampuksella, mukaan lukien neljä ruokasali ja vähittäiskaupan vaihtoehtoja kuten Chick-fil-A, Sbarro ja Saikou Sushi. Etsitkö vähäkalorisia tai allergeenittomia vaihtoehtoja? Meillä on myös ne.

Kuljetus ja pysäköinti

Sähkömiehiemme liikuttaja, PRT, on paras ratsastus kaupungissa. Missä muualla voit lentää liikennettä tietokoneavusteisten autojen aikana opiskellessasi seuraavalle luokalle? Opiskelijan tunnus antaa sinulle pääsyn PRT- ja Morgantownin Mountain Line -busseihin.

Opiskelijaelämä

Tuemme WVU: n opiskelijakeskeistä oppimisympäristöä. Hauskista toiminnoista ja palveluprojekteista resursseihin, jotka auttavat sinua navigoimaan korkeakoulun elämää, olemme saaneet sinut peittämään.

kirjastot

Pioneerit ovat ylittäneet maanosat etsimään ihmiskunnan suuria löytöjä. Kirjastojemme kanssa sinun on vain ylitettävä katu sinun.

tekniikka

Aina kun menet, pidämme sinut yhteydessä yliopiston resursseihin ja palveluihin, joita tarvitset.

Sijainnit

Morgantown

West Virginia University

Osoite
Morgantown
26506 Morgantown, Länsi-Virginia, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 304-293-0111

Akkreditoinnit

AACSB Accredited