Lue virallinen kuvaus

Meistä

ARVOA JA SOVELLETTAVUUDESTA

Wilson on sitoutunut tarjoamaan opiskelijoillemme ja heidän perheilleen arvoa korkeakoulukoulutuksessa. Ensimmäisestä kotimaisesta opintolainan takaisinosto-ohjelmasta urakehitykseen ja taloudellisen lukutaidon koulutukseen olemme sitoutuneet tarjoamaan kokemusta

KÄYTÄ KESKUSTELUA

Yksilöllisellä huomiolla, viimeisimmällä teknologialla ja laitteilla, pääsy kansakunnan Capitoliin ja rikas perinne, Wilsonin koulutuksella on kaikki.

Missio ja kunniaperiaate

Wilson College valmentaa opiskelijoita osallistuvan, yhteistyöhön perustuvan, vapaiden taiteiden koulutuksen kautta, jossa yhdistyvät taidot ja keskittynyt opiskelu, jota tarvitaan menestymiseen työelämässä ja elämässä. Olemme läheinen, tukeva yhteisö, joka kehittää kaikkien oppilaiden mielen ja luonnetta ja valmistautuu vastaamaan globaalin yhteiskunnan haasteisiin.

HONORIN PERIAATE

Wilson College opiskelijat asuvat Honour-periaatteen alla ja osana yhteistä, yhteisöllistä hallintoa. Kunnioituksen periaate:

"Voidakseen tarjota ilmapiiri, joka sopii vapauttavan koulutuksen toteuttamiseen, Wilson College hallitus perustuu siihen oletukseen, että jokainen yhteisön jäsen toimii rehellisesti kaikilla elämän osa-alueilla. Luotamme toisiamme olemaan kypsät ja vastuulliset yksilöt. "

"Yhteistyö pyrkii oppimaan ja elämään, johon me kaikki olemme mukana, tyydyttävämmin, kun yhteisön jäsenet tunnustavat oman velvollisuutensa pyrkiä saavuttamaan yhteiset tavoitteensa. Yhteisön vakavuus riippuu sekä yksilön vapaudesta että oikeuksista ja toisten hyvinvointi, molemmat vaativat tiettyjen asetusten noudattamista tämän yhteisen tavoitteen edistämiseksi. "

"Tässä hengessä olemme kuitenkin sopineet tiedekunnan ja opiskelijoiden yhteisistä määräyksistä, asumisasetuksista sekä akateemisista ja hallinnollisista määräyksistä. Olemme sitoutuneet pitämään heidät oikeudenmukaisina ja asianmukaisina nykyisen yhteisön tarpeisiin."

Kampustamme

Wilson College kampuksella Chambersburgissa, Pennsylvaniassa, on mukavia nurmikkoja, vanhoja puita ja kukkuloita. Kaunis 300 hehtaarin kampus sijaitsee Historiallisten paikkojen kansallisessa rekisterissä historiallisena kaupunginosina ja Conococheague Creek kulkee sen läpi.

Kuusi rakennusta toimii opiskelijakoduna ja urheilukilpailuihin ja ratsastuskilpailuihin kuuluu useita tiloja, joista kolme on urheilukenttää (kenttäjääkiekko, jalkapallo ja softball), tenniskenttiä ja kuntosali. Lenfest Commonsissa on tanssistudio, opiskelijoilla on myös pääsy kuntokeskukseen. Penn Hallin ratsastuskeskuksessa on kolme, 24-istuinpesää; kaksi sisätiloja ja ulkona areena; murtomaahiihtokurssi ja kenttäalueet. Kollegio tarjoaa myös täydellisiä hevoselle helpotettuja terapeuttisia tiloja ja laitteita.

Lisäksi Wilson College on luomutila, joka on Fulton-keskuksen kestävän kehityksen tutkimuskeskuksen sydän, joka mahdollistaa monipuoliset mahdollisuudet oppia lähestymistavoista kestävään elämään. Tammikuussa 2009 kollegioni avasi uuden 25 miljoonan dollarin Harry R. Brooks Complex Science, Mathematics and Technology -alueelle, ensimmäisen Gold LEED-sertifioidun rakennuksen alueella.

Harry R. Brooks Complex tiede, matematiikka ja tekniikka

Huipputason luokkahuoneessa, laboratoriossa ja tutkimustiloissa Harry R. Brooks Complex Science, Matematiikka ja Tekniikka edustaa visiota Wilson College taiteen ja tieteen tulevaisuudesta. Luonnollisella valolla ja täynnä huipputekniikkaa ja laitteistoa rakennus tarjoaa tilat, jotka edistävät opetusta ja oppimista, sekä tieteen käytäntöä perustutkinnon tasolla. Rakennus on muuttanut kampuksen ja muuttanut opiskelijoiden ja tiedekunnan elämää. Kutsumme sinut oppimaan lisää näillä sivuilla tai käymään kampuksella ja käymään kiertueella. Kuvittele tieteen tulevaisuus Wilson College ja liittykää meihin tähän tärkeään koulutusoperaatioon.

Historia ja perinteet

Wilson College perustettiin vuonna 1869 naisopiskelijana, joka on ensimmäinen Yhdysvalloissa. Perustajat olivat Rev. Tryon Edwards ja Rev. James W. Wightman. Pennsylvanialainen lainsäätäjä myönsi alkuperäisen peruskirjan 24. maaliskuuta 1869. Sarah Wilson, jolle College on nimetty, oli ensimmäinen lahja kollegion perustamiselle. Hän oli Yhdysvaltojen ensimmäinen naisvaltainen naispuolinen naispuolinen nainen.

Opiskelijan tarkoituksena oli kuvata nuorten naisten kirjallisuuden, tieteen ja taiteen koulutusta. Franklinin arkiston loka 19, 1870: ssa todettiin, että "ponnisteluilla ei ole pyrkiä pitämään oppilaiden mielessä tosiasioita vaan viettämään aikaa ajattelun kehittämisessä niin, että oppilaat oppivat ajattelemaan itseään ja Näin heistä tulee johtajia, eikä seuraajia, yhteiskunnassa. "

Historia

Wilson College perustettiin vuonna 1869 naisopiskelijana, joka on ensimmäinen Yhdysvalloissa. Perustajat olivat Rev. Tryon Edwards ja Rev. James W. Wightman, pastorilaisten kirkkojen pastorit lähistöllä Hagerstownissa, Md. Ja Greencastle, Pa. He esittivät suunnitelmia Carlislen läsnäololle ja saivat sen hyväksynnän huhtikuussa 1868. Pennsylvaniassa lainsäätäjä myönsi alkuperäisen peruskirjan 24. maaliskuuta 1869. Miss Sarah Wilson (1795-1871), joka asui lähistöllä St. Thomas, tarjosi kaksi antelias lahjoitusta uuden laitoksen perustamiselle. Vaikka Wilsonilla ei ollut virallista koulutusta, hän tunnusti opetuksen merkityksen tuleville sukupolville. Kiitollisina Wilsonin lahjoista hallintojohtajat äänestivät uuden toimielimen nimeksi hänen kunniakseen. Opetustoimikunta aloitti 12. lokakuuta 1870, kun hallinto-oikeudet olivat vakuuttaneet AK: n McClure'n entisen omistaman omaisuuden osto, presidentti Abraham Lincolnin läheinen ystävä ja neuvonantaja.

Kollegio on alusta lähtien kehittänyt tiukkoja henkisiä harrastuksia. Muiden naisten oppilaitosten tavoin Wilson on jo pitkään tarjonnut naisille mahdollisuuden opiskella ja opettaa aiheita, kun he ajattelevat yli naisten kykyjä, kuten kemiaa, biologiaa, matematiikkaa ja klassisia kieliä. Presidentti Anna J. McKeag, Wilsonin ensimmäinen nainen presidentti (1911-15), vahvisti akatemian akateemisia normeja. Kollegio on jatkanut rakentamistaan ​​tähän säätiöön lisäämällä lukumäärältään ja erilaisiksi kurssien tarjoajia, parantamalla kirjaston resursseja ja tuomalla erinomaisia ​​vierailijoita ja luennoitsijoita kampukseen. Kollegion älyllinen vahvuus on vuonna 1950 perustettu Phi Beta Kappa, joka on maan vanhin ja arvokkain akateeminen kunnia-yhteiskunta.

Vuodesta 1931 lähtien korkeakoulu on tunnustanut erinomaisen panoksensa yhteiskunnalle antamalla tunnustuksia. Vastaanottajina ovat olleet USA: n edustaja Margaret Chase Smith, korkeimman oikeuden tuomari Harry Blackmun, antropologi Margaret Mead, muusikko Lili Krause, kirjailija ja aktivisti Rita Mae Brown sekä uutishorina Walter Cronkite.

Koko pitkän historiansa ajan Wilson on vastannut muuttuviin aikoihin. Vuonna 1982 kollegio oli yksi alueen ensimmäisistä aloista tarjoamaan jatkuvaa opinto-ohjelmaa vastaamaan toisen asteen koulutukseen hakeutuvien aikuisten väestön tarpeisiin. Vuonna 1996 kollega oli yksi ensimmäisistä kansoista, jotka tarjosivat kampuskoulutuskoulutusta yksittäisille äideille lasten kanssa. Ohjelman käynnistyttyä se on voittanut kansallisen huomion ja Wilsonista on tullut korkeakouluissa toimivien yksinhuoltajaäitien kansalliskeskus.

Tänään Wilson myöntää kaikenikäisille miehille ja naisille, että hän ilmoittautuu kandidaatin ja liittoutuneiden tutkinto-ohjelmien sekä post-baccalaureate- ja jatko-ohjelmiin. Wilsonin koulutuksen tekeminen aikuisille tarjoaa monia kursseja paitsi päivän, mutta myös iltaisin, kesällä ja tammikuun termillä sekä sopivissa off-kampuspaikoissa.

Wilsonin perinteet

Perinteet ovat tärkeä osa jokaisen opiskelijan Wilsonin kokemusta. Suurista ja pienistä pienistä tavaroista tavallisiin ystäviin perinteitä tuovat opiskelijat yhteen ja tekevät heistä osaa tukevasta, yhdistetystä yhteisöstä.

Wilson yhdellä silmäyksellä

Katso, kuinka numerot lisäävät täydellistä opiskelijakokemusta.

50 ACRES USDA-SERTIFIOIDISTA ORGAANISISTÄ MAJOISTA

Fulton Center for Sustainability Studies yhdistää opiskelijat ja paikallisyhteisöt, joissa on työskentelytila, kansallinen CSA-tietokanta ja rauhalliset kävelyreitit.

71 STALLS COLLEGE-OMINAISUUDET JA OPETUSHARJOJA

Penn Hallin ratsastuskeskuksessa on sisä- ja ulkouima-asutusharjoituksia, maastohiihtokeskus ja 20 hehtaarin aidatut paddockit ja laitumet.

25 miljardia dollaria

investoimme Harry R. Brooks Complex for Science, Matematiikka ja Tekniikka

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Wilson College

Harjoitustieteen kandidaatin tutkinto valmistelee opiskelijoita harjoittamaan uraa kunto- ja hyvinvointiteollisuudessa, henkilökohtaisessa ja ryhmäkuntoisessa harjoittelu ... [+]

Harjoitustieteen kandidaatin tutkinto valmistelee opiskelijoita harjoittamaan uraa kunto- ja hyvinvointiteollisuudessa, henkilökohtaisessa ja ryhmäkuntoisessa harjoittelussa ja liikuntafysiologiassa. Se valmistautuu myös opiskelijoiden pääsemiseen jatko-ohjelmiin, joissa opiskellaan urheilukoulutusta, liikuntafysiologiaa, sydämen kuntoutusta, fysioterapiaa, kiropraktiikkaa, työterapiaa ja virkistysterapiaa.

Harjoitustieteen ohjelma hyödyttää yksilöitä, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan nykyaikaisia terveyttä ja kuntoa kehittäviä suuntauksia, kehittämällä tietopohjaa liikuntafysiologiassa, kinesiologiassa ja hoidossa sekä vammojen ehkäisemisessä samalla kun muodostetaan taitoja tulevaisuuden terveys- ja kunto-ammattilaisiksi. Tässä ohjelmassa opiskelijat kokevat vahvan pohjan liikuntaan ja terveyteen liittyvästä sisällöstä ja mahdollisuudesta tarkkailla, opettaa ja hankkia mielekkäitä käytännön kokemuksia. Valmistuttuaan ja sertifioidessaan tämän alan opiskelijat voivat saada työpaikkoja virkistys-, hyvinvointi- ja kuntotiloissa yritysten ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen sisällä; sekä valmistelu jatko-kouluun. Harjoitustieteen kandidaatin tutkintoon liittyviä vaatimuksia ovat Wilson College liberaalit tutkimukset, säätiöt ja harjoitustieteen suuret vaatimukset.... [-]

Yhdysvallat Chambersburg
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Wilson College

Wilson College viestintäohjelma tasapainottaa kriittistä ajattelua, mediateoriaa ja kirjoitustaitoja sekä perinteisille mediamarkkinoille että nykyisin kehittyville digit ... [+]

Vahvista viestisi kaikilla alustoilla

Journalistisesta kirjallisuudesta ja juridisista mediakysymyksistä median teoriaan opiskelijat opiskelevat viestinnän perusta ja soveltavat sitä oppimiseen perinteisissä ja digitaalisissa mediaympäristöissä. Prosessissa opiskelijat oppivat markkinoinnin ja mainonnan perustekijät luomalla sisältöä sekä tulostus- että digitaalisen median julkaisuille.

Ohjelman kohokohtia

Wilson College viestinnän tutkinnon saavat joukon jälkimarkkinakelpoisia taitoja:

AP StyleTulosta ja verkkomediasuunnitteluaJulkiset suhteetMainontaTekniset taidot käytettäväksi perinteisissä ja sähköisissä tiedotusvälineissäTietokoneohjelmointiGraafinen ja verkkosivujen suunnitteluValokuvausMarkkinointiHarjoittelu viestinnässä... [-]
Yhdysvallat Chambersburg
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wilson College

Biologian tiede opetetaan laajemman taiteenopetuksen yhteydessä ja pyrkii kaikin tavoin edistämään tieteidenvälisiä yhteyksiä yhteiskuntatieteisiin ja humanistisiin tiete ... [+]

Tutki elämän rakennuspalikoita

Biologian tiede opetetaan laajemman taiteenopetuksen yhteydessä ja pyrkii kaikin tavoin edistämään tieteidenvälisiä yhteyksiä yhteiskuntatieteisiin ja humanistisiin tieteisiin. Kurssit painottavat voimakkaasti kirjoittamisen ja puhumisen taitoja ja välttävät tieteiden vähentämistä tosiasiallisen tiedon keräämiseen.

Suurlähettiläät kannustetaan jatkamaan kesäharjoittelua kentällä ja laboratoriossa. Opiskelijoiden aktiivinen osallistuminen laboratorio- ja kenttäohjelmiin on välttämätöntä ja suora kokemus elävistä organismeista ja tieteellinen instrumentointi on ohjelman keskeinen painopiste.

Peruskoulun biologian tutkinto tarjoaa erilaisia ​​uravaihtoehtoja, mukaan lukien tekniset tehtävät liike-elämässä ja lääketieteessä. Monet valmistuneet ansaitsevat korkeakoulututkinnon lääketieteellisissä ja eläinlääketieteellisissä oppilaitoksissa tai tekevät jatko-opintoja sellaisilla aloilla kuin biokemia ja ekologia.... [-]

Yhdysvallat Chambersburg
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wilson College

Wilson tarjoaa erinomaista psykologian opinto-ohjelmaa, joka kattaa teorian, tilastot, tutkimushankkeet ja palveluiden oppimismahdollisuudet. ... [+]

Psykologia soveltaa tiukkaa, tieteellistä lähestymistapaa käyttäytymisen ymmärtämiseen - lähestymistapa, joka tarjoaa vankan perustan, joka on välttämätöntä päästäkseen jatko-ohjelmiin ja / tai välitöntä työtä lukemattomissa palvelupohjaisissa ammateissa. Psykologian keskeisiin teoreettisiin näkökulmiin johtavien kurssien lisäksi pääaineissa tarvitaan myös tilastotieteellisiä tilastotieteitä ja tutkimusmenetelmiä sekä tilastollisten analyysiohjelmien käyttöä, jotta oppilas päättäisi empiiristen tutkimustutkimusten suunnittelun perusasiat. Lisäksi opiskelijoiden on osallistuttava laboratoriotyöskentelyyn ja tehtävä omia tutkimuksiaan (on olemassa monia lisävaihtoehtoja tutkimus- ja palveluprojektien toteuttamiseen). Tämä johtuu osittain siitä, että ihmiskäyttäytymistä voidaan usein tutkia parhaiten luokkahuoneen ulkopuolelta ja koska tutkimushankkeet, harjoittelujaksot ja muut käytännön kokemukset ovat tärkeä valmistelu jatko-opiskelijoille ja käyttäytymistieteiden ura-alueille.... [-]

Yhdysvallat Chambersburg
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wilson College

Wilson College pitkäaikaisen tehtävän pohjalta ympäristötutkimusosasto pyrkii viljelemään opiskelijoita, jotka pyrkivät täyttämään elämänsä ja ammatinsa tarjoamalla heill ... [+]

Ympäristötekniikan opetussuunnitelma antaa opiskelijoille laajan käsityksen kestävän kehityksen kulttuurisista, taloudellisista ja ympäristönäkökohdista. Ympäristötutkimusosaston opetussuunnitelmat ovat vahvoja perusteita ympäristötutkimuksen, kestävyyden, biologian, ekologian, kemian ja tilastojen periaatteille. Monet osaston tarjoamat kurssit keskittyvät kokemukselliseen ja palveluopetukseen.

Ympäristötutkimusosasto tarjoaa ympäristötieteiden ja ympäristökasvatuksen pääaineen, ympäristötutkintoon ja ympäristötutkinnon sertifiointiin. Laitos työskentelee tiiviissä yhteistyössä Fultonin kestävän kehityksen tutkimuksen keskusyksikön (FCSS) kanssa ja vaatii, että kaikki opiskelijat suorittavat harjoittelun opiskelijan valituilla painopistealueilla osana ohjelmaa. Mahdollisuuksia tarjotaan myös itsenäisille opintojaksolle erikoistuneilla tutkimusalueilla.... [-]

Yhdysvallat Chambersburg
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wilson College

Aktuaariotutkimuksen, liiketalouden ja matematiikan tutkimuksen integrointi, taloudellinen matematiikka valmistelee opiskelijoille tuottoisia ja palkitsevia uraa pankki-, ... [+]

Laskettu polku uran menestykseen

Wilson College on yksi harvoista korkeakouluista Yhdysvalloissa tarjoamaan perustutkinnon talousmatematiikan / vakuutusmatemaattisten tieteiden alalla. Tämä valinnainen ohjelma kouluttaa oppilaita soveltamaan abstrakti matematiikan periaatteita oppinut luokkahuoneessa todelliseen maailmaan skenaarioita, jotka vaikuttavat talouden maailmaan. Opiskelijat käyttävät analyyttisiä taitojaan ratkaista maailmanmarkkinoilla kohtaamiaan asioita, yritystason yrityksiä, pienyrityksiä ja jopa henkilökohtaisia ​​pankkitilejä.

Työpaikat liiketoiminnassa ja rahoituksessa

Ammattilaiset, jotka tulevat työmarkkinoille vahvalla kvantitatiivisella osaamisella ja rahoitukseen liittyvällä osaamisella, ovat edelleen vahva kysyntä. Ohjelman pienen luokan koon ja huomaavien professorien avulla opiskelijat saavat luottamuksen pyrkimään johtajuusryhmiin yrityksissä, voittoa tavoittelemattomissa instituutioissa ja julkishallinnon organisaatioissa.... [-]

Yhdysvallat Chambersburg
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wilson College
Osoite
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambersburg, Pennsylvania, Yhdysvallat
Verkkosivusto
Puhelin
+1 717-264-4141