Wright State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Wright State University on kansallinen julkinen yliopisto Daytonissa, Ohiossa, ja sillä on yli 15 000 opiskelijaa, mukaan lukien lähes 1000 kansainvälistä opiskelijaa yli 60 maasta. 295-asteen ohjelmia tarjoava yliopisto koostuu kahdeksasta korkeakoulusta, kolmesta koulusta ja haarakampusesta Celinassa, Ohiossa. Wrightin veljiksi nimeltään Wright State University tarjoaa poikkeuksellisen edullisen koulutuksen Yhdysvaltojen sydämessä.

Keitä olemme

Tehtävä

Muutamme opiskelijoiden ja palvelemiemme yhteisöjen elämää.

Me:

 • Luo vankka perusta opiskelijoiden menestymiselle kaikilla tasoilla laadukkaiden, innovatiivisten ohjelmien avulla;
 • Suorittaa tieteellistä tutkimusta ja luovia pyrkimyksiä, jotka vaikuttavat elämän laatuun;
 • Harjoittaa mielekästä yhteisöpalvelua;
 • Aja alueemme ja valtionmme talouden elvyttämistä ja anna kaikille opiskelijoillemme, tiedekunnalle, henkilökunnalle ja alumneille mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, älyllisesti ja henkilökohtaisesti.

Näkemys

Wright State University , innoittamana Wrightin veljien luovasta hengestä, on Ohio-oppimiskeskeisempi ja innovatiivisin yliopisto, joka tunnetaan ja ihailee osallistavaa kulttuuriamme, joka kunnioittaa jokaisen opiskelijan, tiedekunnan, henkilökunnan ja alumnien ainutlaatuista arvoa. myönteinen muutosvaikutus, joka meillä on opiskelijoiden ja palvelemiemme yhteisöjen elämään.

arvot

Wright State University -arvot

 • Ihmiset: menestys, monimuotoisuus
 • Oppiminen: Discovery, innovaatio, apuraha
 • Kumppanuudet: alueellinen, yrittäjyys, maailmanlaajuinen
 • Suhteet: kollegiaalinen, ammatillinen, eettinen
 • Kestävä kehitys: sosiaalinen oikeudenmukaisuus, taloudelliset mahdollisuudet, ympäristönsuojelu
 • Hallinto: Verotuksellinen, henkinen

Tietoa alueestamme

Daytonin aluetta kutsutaan innovaation risteykseksi, mutta se on paljon enemmän.

Sijaitsee Miami Valley alueella Lounais-Ohio, Dayton on keskikokoinen kaupunki ympäröi monipuolinen suurkaupunkialueella lähes miljoona asukasta. Dayton sijoittui Nopeasti kohtuuhintaisten paikkojen luetteloon. "Daytonissa elävä todellinen kauppa on elämän korkealaatuinen asukas", Livability.comin mukaan. ”Dayton tarjoaa monipuolisen valikoiman tehtäviä, ulkoilusta, johon kuuluu melontaa ja luistelua kulttuuritarjontaan, kuten Daytonin filharmoninen orkesteri ja Benjaminin ja Marian Schusterin esittävän taiteen keskus.”

Yksi parhaista

 • "Paras paikka elää" - US News and World Report
 • "Amerikan edullisimmat kaupungit" - Forbes
 • "10 parasta kaupunkia uramahdollisuuksille" - SmartAsset
 • "10 parasta taiteellista keskikokoista kaupunkia" - Gogobot
 • "25 parasta kaupunkia vuonna 2017" - ulkopuolella
 • "Näillä Yhdysvaltain kaupungeilla on eniten vihreitä alueita" - National Geographic

Historia

Miami-laaksolla on pitkä historia innovaatioihin. 1900-luvun alussa Daytonista tuli Yhdysvaltojen pääkaupunki, jolla oli eniten patentteja henkeä kohti. Ilmailun synnyinpaikkana Dayton on Yhdysvaltojen ilmavoimien kansallismuseo, joka on maailman vanhin ja suurin sotilasilmailumuseo, ja Ohio: n 1. matkailukohde - ja yksi maan johtavista ilmaesityksistä. Kaupungin muihin vaikuttaviin keksintöihin kuuluvat kassakone, autojen itsestään käynnistyvä sytytys, pop-top juomaöljy, sähköpyörätuoli, tikkaat ja pysäköintimittari. Vierailijat voivat tutustua tähän rikkaaseen historiaan ja nähdä alkuperäisen 1905 Wright Flyer III: n, suuren kokoelman kassakoneita ja muita paikallishistorian helmiä Carillonin historiallisessa puistossa.

Fine and Performing Arts

Alueen taiteellinen kohtaus on vilkkaampi kuin monien suurten kaupunkien. Benjamin

Mahtavat ulkoilmat

Miami Valley on loistava paikka seikkailijoille. Alueella on seitsemän MetroParksia sekä yli 35 000 hehtaarin suuruisia puistoja, luonnonsuojelualueita ja suosittu joen käytävä Great Miami -joen varrella. Pyöräilijät voivat tutkia yli 330 mailin polkuja, ja niistä tulee enemmän kiskot-reittejä. Maaseudun Greene County tarjoaa vaellus Clifton Gorge State Nature Preserve, Glen Helen luonnonsuojelualue, retkeily ja vaellus John Bryan State Park, ja melonta pitkin Little Miami River, Ohio ensimmäinen virta nimetään National Scenic River.

Urheilu

Urheilun harrastajat kutsuvat mielellään Raider Countryin kotiin. Wrightin osavaltion NCAA DI -urheiluohjelmalla ja ammattitaitoisilla joukkueilla Columbusissa ja Cincinnatissa alue tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia urheilun ystäville. NCAA sisältää Daytonin luettelossaan yhdeksän suurta koripallokaupunkia. Joka vuosi NCAA-turnaus alkaa Daytonissa, ensimmäisen neljännen pelin sivustossa, joka leikkaa kentän 64-ryhmän ryhmään. Dayton Dragonsin baseball-joukkue nimettiin Sports Illustrated -lehden yhdeksi "Top Ten Hottest lipuista urheilussa".

Ostokset ja ruokailu

Alueen suurin ostoskeskus, Fairfield Commonsin ostoskeskus, sijaitsee Wrightin osavaltion kampuksen lähellä. Greene - 72 hehtaarin keskusta, jossa on kävelykatuja, kauppoja ja ravintoloita, on vain 15 minuutin päässä. Ainutlaatuiset ravintolat ja kaupat ovat osa Daytonin historiallista Oregonin piirikuntaa. Alue on "hopping", jossa on yli tusinaa mikrojauhetta, ja New York Times nimeltään The Pine Club steakhouse, joka on yksi maailman kymmenestä suurimmasta perinteisestä ruokailulaitoksesta.

Viikonlopun pako

Miami Valley -hotellin erinomaisella paikalla lähellä Interstate 70: n ja Interstate 75: n risteystä on helppo vierailla suurissa kaupungeissa, kuten Cincinnati, Columbus ja Indianapolis. Midwestin suurin huvi- ja vesipuisto, Kings Island, on vain 35 kilometriä Daytonista etelään. Maailmanluokan museot, sisä- ja ulkotilojen konserttisalit, risteilyt, palkitut eläintarhat ja ammattilaisjoukkueet ovat kaikki tunnin ajomatkan päässä.

Raider Country

Raider Country on viereinen 16 läänin alue länsi-Ohioissa, joka on ankkuroitu Wright State University kahdelle kampukselle. Myös Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohdan koti on tunnettu vahvuuksistaan tietotekniikassa, ilmailu- ja avaruustutkimus- ja kehitystyössä, kehittyneissä materiaalitekniikoissa sekä terveys- ja inhimillisissä palveluissa. Raider Countryissa on gourmet-ravintoloita, eklektisiä kauppoja, viheralueita ja erinomaisia kouluja.

Sijainnit

Dayton

Osoite
Colonel Glenn Highway,3640
45435 Dayton, Ohio, Yhdysvallat