Westminster International University in Tashkent

Esittely

Lue virallinen kuvaus

MEISTÄ

Westminster International University in Tashkent on erinomainen tilaisuus kansainvälisille opiskelijoille opiskelemaan dynaamisessa ja monipuolisessa oppimisympäristössä. Yliopistoisen ylikansallisen koulutuksen kumppanina Westminsterin yliopiston (UoW) kanssa WUIT tarjoaa pääsyn maailmanlaajuisesti tunnustettuun brittitutkintoon. Liity kukoistavaan kunnianhimoisten ihmisten yhteisöön, jonka johtavat inspiroivat ja korkeasti koulutetut tutorit. WIUT ensisijainen tavoite on vastata oppimisvaatimuksiisi tarjoamalla laadukkaita, WIUT kursseja.

Jotta saisimme suurimman osan ajastasi kanssamme, meillä on paljon tapoja antaa sinulle tukea ja auttaa sinua tarvitsemaan. Meidän lentokenttä täytä ja toivottaa palvelutiimi toivottaa lämpimästi tervetulleeksi uudet kansainväliset opiskelijat saapuvat Tashkentin kansainväliselle lentokentälle ja ilmainen majoitus on taattu 1. vuosi. Opiskelijavastaava on sitoutunut varmistamaan, että kansainväliset opiskelijat asettuvat ja tuntevat olonsa kotoisaksi.

Opiskelijaksi

Pääsy WIUT kursseille perustuu Westminsterin yliopiston (UK Lontoon) hyväksymiin hyväksymisperusteisiin. Pääasiallisena periaatteena, johon myöntämispäätökset perustuvat, on se, että hakijoilla on todennäköisesti hyötyä ja onnistua kurssilla. Opiskelijoiden on täytettävä iän, englannin kielen, matematiikan, koulutustason ja muiden vaatimusten vaatimukset.

Sijainnit

tashkent

Westminster International University in Tashkent

Osoite
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 tashkent, Taškentin alue, Uzbekistan
Puhelin
+998 71 238 74 00