Baltic Humanitarian Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Baltic Humanitaarinen instituutti (BGI) - Moderni oppilaitos, toteuttaa korkealaatuisia ohjelmia, jatko ja lisäksi ammatillista koulutusta.

toimielin tila vahvistanut lisenssi Liittovaltion valvonta Opetusministeri. Läsnäolo valtion akkreditoinnin ansiosta laitos antaa valtion todistukset valmistuneet.

Baltic Humanitaarinen instituutti (BGI) - on yksityinen oppilaitos, että vastaava tila koulutustaso, Trains asiantuntijat alalla korkeampi ensimmäisen, toisen, jatko, sekä muita ammatillista koulutusta.

Osastot Institute:

Tiedekunta Taloustieteen; Tiedekunta; Faculty of Psychology; Toinen korkeakoulutuksen; Tiedekunnan lisäkoulutusta.

pääasiallinen tehtävä BGI on kilpailukykyinen asia, ammatillisesti päteviä ammattilaisia, joilla on erinomainen tason käytännön ja tieteellistä tietoa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, suurin instituutti parani eduksi oppilaille.

BGI instituutti kouluttaa asiantuntijoita eri aloilta, kuten talouden, kuntien ja julkisen hallinnon ja johdon.

Instituutti teokset erittäin pätevää opetushenkilöstöä ja toimijoita, Jonka avulla voimme taata laadukasta koulutusta.

Tällä hetkellä Itämeri-instituutti Humanistinen Pietarissa on kehittynyt materiaali ja tekninen perusta, jonka avulla voit käsitellä kaikkia oppilaiden oppimiseen liittyviä kysymyksiä nykytasolla, erityinen mikroluokissa ja muut erityisesti varustettu luokkahuonetta ja kirjasto, joka sisältää viimeisimmät oppikirjoja, ja tieteellisissä aikakauslehdissä.

Instituutti kilpailuja vuosittain, sekä konferenssit, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää ja parantaa tietojaan ja taitojaan. Toinen piirre BGI on saatavilla valmiiksi yliopiston koulutus- ja jatkokoulutusta, johon sisältyy: kursseja ammatillisen kehityksen, koulutuksen, valmistautuminen tenttiin, varsinkin tentti ja tentti kursseja. Johtuen tällaisia ​​ominaisuuksia korkeakoulun, hakija tai opiskelija on paljon helpompi siirtää valtiollinen koe ja testaa itsesi ja voimaa valittuun suuntaan.

Institute BGI kehittyy koko ajan, avaa uusia arvostetun erikoisuus, jonka avulla voit kehittää yhteistyötä läntisten kumppaneiden korkeammalla tasolla. Tämä mahdollistaa tutkinnon BGI harjoitteluun ulkomailla ja saada kansainvälinen todistus, joka on kysyntää työmarkkinoilla asiantuntija.

Koulutus Baltian Humanitaarinen instituutti

Tällä BGI seuraavat koulutusmuotoja:

päivä; osa-aika; kirjeenvaihto; mahdollisuus koulutuksen henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Tästä johtuen monimuotoisuuden koulutusmuotoja Baltian humanitaarisen Institute, jokainen voi valita joka sopii hänelle parhaiten, sekä yhdistää tutkimuksen ja työn tarvittaessa.

Opiskelijat, jotka eivät puhu venäjän kielen, ilmoittautua kursseille / ohjelmissa myönnetään yhden vuoden peruskurssia venäjän kielen.

Opiskelijat, jotka eivät puhu Venäjän annetaan yhden vuoden alkeiskurssi venäjän kielellä ennen ilmoittautumalla tutkintoihin / ohjelmia.

Sijainnit

Pietari

Baltic Humanitarian Institute

Osoite
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Pietari, Sankt-Peterburg, Venäjä
Puhelin
+8 800 770 03 80