Financial University under the Government of the Russian Federation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Financial University under the Government of the Russian Federation " Financial University under the Government of the Russian Federation korkea-asteen oppilaitos" on yksi vanhimmista venäläisistä korkeakouluista, joissa rahoitusasiantuntijat, rahoituslainsäädännön asiantuntijat, taloustieteilijät, tietotekniikan asiantuntijat, matemaatikot, sosiologit ja poliittiset tutkijat koulutetaan.

Yliopisto on mennyt pitkälle. Se on kehittynyt instituutista ja rahoitus- ja pankkialan erikoistumiskoulutuksesta merkittäväksi tutkimus- ja koulutuskeskukseksi. Nykyään se sisältää 14 tiedekuntaa Moskovaan ja 6 tiedekuntaa, jotka sijaitsevat Yliopistonlehtoreissa, 60 opetusyksikköä, 3 jatkokoulutusosastoa, 10 yhteistyötoiminnasta vastaavaa osastoa, jotka perustettiin yhteistyössä työnantajien ja 86 osastojen kanssa. Kirjallisuusoppilaitosten ja avoimen koulutuksen instituutti, Kehitysyhteistyötoimisto, Lyhyen aikavälin ohjelmien instituutti, 4 jatkokoulutusohjelmia tarjoavat laitokset, 3 tutkimuslaitosta, 3 korkeakoulua, 4 tutkimus- ja koulutuskeskusta, 2 opetustutkimuslaitosta ja 2 opetuslaboratoriaa ja 2 korkeakoulua. Yliopistoissa on 29 yliopistoa (joista 14 toimii korkeakouluopintoina, 4 korkeakouluopetusta ja ylioppilastutkintotilaa tarjoavat sivut, ja 11 sivukonttoria, jotka tarjoavat jälkeistä koulutusta).

Rahoitusyliopisto on yksi Venäjän johtavista korkeakouluista. Tarjolla on 12 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, joissa on 28 pitoisuutta; 11 pääaineopiskelua yli 50 pitoisuutena; 9 keskiasteen jälkeistä koulutusohjelmaa, 10 AMA-ohjelmaa ja 108 jatkokoulutusta ja ammatillista kehitysohjelmaa.

Yliopisto-opiskelijakilpailu on melko kovaa, sillä yliopisto takaa korkealaatuisen tarjonnan ja korkeakoulututkinnon suorittaneilla on hyvät työllisyysnäkymät ja urakehitysmahdollisuudet valmistumisen jälkeen.

Rahoitusyliopisto on toteuttanut ja kehittänyt koulutusjärjestelmää, joka perustuu erilaisten oppimispolkujen saatavuuteen ja jatkuvaan koulutukseen. Järjestelmä sisältää jatko-opinto-ohjelmat sekä kandidaatin, päällikön ja erikoistumisohjelmat.

Yliopiston tarjonnan laatu on laajalti tunnustettu ja johtuu korkeasti koulutetusta opetushenkilöstöstä. 1. tammikuuta 2016 Moskovassa on 1 545 opetushenkilökuntaa, joista 1 214 on akateemisen tutkinnon haltijoita. Lukuun kuuluu 340 tohtoria ja 874 tohtoria. astetta. Opettajankoulutuksessa on 815 opettajaa (joista 237 on professori, 560 apulaisprofessori ja 18 vanhempi tutkija).

Uudet oppimisteknologiat

Yliopisto on aloittanut tällaisten "Bolognan prosessin aiheuttamien" oppimismuotojen ja -menetelmien sisällyttämisen oppimisprosessiin moduulipohjaisina opetussuunnitelmamalleina (jotka korvaavat lineaarisia opetussuunnitelmia), liikkuvien oppimisryhmien ja tutorointijärjestelmän. Vierailevat professorit ja asiantuntijat tarjoavat luentoja (myös englanninkieliset luennot, jotka ovat peräisin merentakaisten yliopistojen professoreilta). Opiskelija-luokittelujärjestelmää on parannettu. Käytetään uusia opetustekniikoita (tapaustutkimukset, yrityspelit ja roolipelipohjaiset strategiat, ongelmanratkaisutehtävät jne.). e-kirjoja ja opetusvälineitä, CD-levyjä, multimediatekniikan ohjelmia (koulutusyrityksiä (kirjanpito-ohjelma, vakuutusohjelma)), e-kirjastoja muodostetaan eri osastoille, virtuaalinen laboratorio taloushallinnon laitoksella on toiminnassa; Testaukseen käytetään tietokoneen testaustekniikoita.

Tieteellistä järjestelmää käytetään etäopiskelutavassa, kun harjoittelee kehittyneiden koulutusohjelmien opiskelijoita.

Ulkomaalaisten opiskelijoiden sisäänkirjautumiskampanja lukuvuonna 2018/2019 on alkanut!

✔️ Hae kandidaatin tutkinto-ohjelmia varten

✔️ Käytä maisteriohjelmaan

✔️ Hae jatko-opintoihin

Sijainnit

Moskova

Osoite
125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moskova, Moskva, Venäjä