Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Perustettu 1. joulukuuta 2000 1. Tekninen Julkinen yliopiston Malesiassa.

KAMPUKSEN

Sijaitsee Unescon maailmanperintöluetteloon kaupungin Malacca, Set within 766 hehtaarin rehevän vehreää maisemaa kerskaaminen state-of-art tilat kaikessa seitsemän tiedekuntaa.

ACADEMICS

kuten Focus yliopisto, UTEM ylpeilee vahvuuksia tekniikan aloilla - eli tekniikan, tietotekniikan, ja Management Technology. UTEM on sementoitu maine lähde laadukasta tekniikan osaajia, jotka kykenevät täyttämään vaatimukset korkean teknologian aloilla. UTEM myös tutkimuksen osaamista aloilla, että se on todettu olevan keskeinen keino lisätä yliopiston ainutlaatuinen esitys ja edistää myös kansakunnan kuten Green Technology, Systems Engineering, Human-Technology Interaction, ja Emerging Technology. UTEM Engineering ohjelmat ovat myös akkreditoitu Washington Accord. Lisäksi kandidaatin ohjelmia, UTEM tarjoaa myös Master, PhD ja Engineering tohtorin ohjelma.

UTEM myöntää paitsi paikallisia myös kansainvälisten opiskelijoiden ja tähän sisältyy opiskelijoiden Indonesiasta, Saudi-Arabia, Tšad, Syyria, Pakistan, Kamerun, Bangladesh, Tansania, Intia, Somalia, Singapore, Qatar, Palestiina, Libya, Irak, Iran, Ghana, Ranska, Jemen, Nigeria ja Jordan.

TIEDEKUNNAT

  • Sähkötekniikan tiedekunta - Faculty of Electronics ja Computer Engineering - tiedekunta Konetekniikan - tiedekunta valmistustekniikka - Informaatio- ja viestintätekniikan - tiedekunta Tietotekniikka ja Technopreneurship.
  • Tiedekunta Engineering

Yliopistojen ja yritysten yhteisiin ponnistuksiin

Erityisesti määrittämä hallitusta toimimaan ja työskentelemään tiiviisti teollisuuden.

Ollakseen yksi maailman johtavista innovatiivisten teknisten koulujen valmistuneiden insinöörien, jotka täyttävät nykyiset vaatimukset teollisuuden ja pystyy käsittelemään tulevaisuuden tarpeisiin samoin. Sen varmistamiseksi, että UTEM pystyy tuottamaan insinöörejä ja tekniikan, jotka ovat teknisesti päteviä, UTEM on investoinut seuraavat:

Advanced Manufacturing Centre (AMC)

Perustettiin edistämään korkean teknologian ja tarkkuus tuotantolaitoksia varten Sopimus T & K, Sopimusvalmistus ja talon teollisuusvierailut työharjoittelua.

Toimitusjohtaja Roundtable

Gathering kapteenit teollisuuden sekä paikallisesti ja alueellisesti antaa neuvoja UTEM lukien kokemusten ja tarjota palautteita parantaa UTEM n opetusohjelmia, infrastruktuuri ja tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyttä sekä luoda yrittäjyyteen johtajia.

Industrial Ympäristö Campus

Nykyinen kehitys UTEM keskittyvät perustamisesta koulutuskeskuksia, joka tyydyttää tarpeita teollisuuden sekä tarjoaa teollisuuden ympäristöön ja altistuminen opiskelijoille.

EXCELLENCE määrätietoista TUTKIMUS JA INNOVOINTI

UTEM on tunnistettu kriittiset Painopistealueista jotka ovat tärkeimmät yliopiston vahvuutensa. UTEM on valinnut Advanced Manufacturing Technology (AMT) sen kapealla alueella, mikä edellyttää synergistinen sitoutumista kaikilta tiedekuntien UTEM ja tuetaan neljällä Thrust-alueittain seuraavasti: - Vihreä teknologia - Systems Engineering - Human - Teknologia Interaction - Emerging Technology

UTEM n työntövoima alueet ovat luonteeltaan monitieteinen, joka sisältää sekä hyödynnetään vahvuuksia nykyisten tiedekuntien, tutkimuskeskusten, instituutti ja laboratoriot yliopiston sisällä.

Sijainnit