Vietnam National University, Hanoi - International School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maan johtava yliopisto

Vietnamin kansallinen yliopisto, Hanoi (VNU) on ensimmäinen moderni yliopisto, joka koskaan perustettu maassa, ja yksi kahdesta Vietnamin kansallisesta yliopistosta. VNU perustettiin ensimmäisen kerran Indokiinan yliopistoksi vuonna 1906, ja se on käynyt läpi useita kehitysvaiheita tullakseen Vietnamin suurimmaksi kattavaksi korkeakoulu- ja tutkimuskeskukseksi. VNU tuottaa vuosittain yli 5000 kandidaattia, 2400 maisteria ja 200 lääkäriä, jotka suorittavat yli 110 perustutkintoa, 121 maisteriohjelmaa ja 112 tohtoriohjelmaa luonnontieteissä, tekniikassa, taloustieteessä, yhteiskuntatieteissä ja humanistisissa tieteissä, koulutuksessa ja ulkomaisissa opinnoissa jne.

Hanoin Vietnamin kansallisella yliopistolla on erityinen asema Vietnamin korkeakoulujärjestelmässä, jolla on suuri autonomia organisaatiossa, pääministerin julistaman erityisasetuksen mukaan.

124329_Rankings.jpg

Kansainvälinen keskus VNU: n alla opiskelijoille ja tutkijoille

Heinäkuussa 2002 perustettu Kansainvälinen koulu - Vietnamin kansallinen yliopisto, Hanoi (VNU-IS) on yksi ensimmäisistä korkeakouluista, jotka tarjoavat yhteisiä kansainvälisiä koulutusohjelmia.

Perustamisestaan lähtien VNU-IS on edistynyt merkittävästi sekä koulutuksen laajuudessa että laadussa. Koulu järjestää tällä hetkellä 8 kokopäiväistä jatko-ohjelmaa (mukaan lukien 5 VNU: n myöntämää ohjelmaa ja 3 ulkomaisten yliopistojen myöntämää ohjelmaa) ja 5 yhteistä englanniksi suoritettua kansainvälistä jatko-ohjelmaa.

VNU-IS: n akateemiset ohjelmat on suunniteltu opiskelijoille täyden potentiaalin saavuttamiseksi ja siten menestymiseksi todellisessa maailmassa. Yhteistyössä yli 40 yliopiston kanssa maailmanlaajuisesti, VNU-IS: llä on laajoja kokemuksia kansainvälisten vierailevien professorien ja ulkomaisten opiskelijoiden vastaanottamisesta Euroopasta, Amerikasta, Afrikasta ja Aasiasta sekä kansainvälisen ympäristön rakentamisessa. Professoreiden ja opiskelijoiden yhteisömme koostuu rikkaasta sekoituksesta kulttuureja. Tämä monimuotoisuus lisää elinvoimaa ja syvyyttä, uutta ymmärrystä ja laajaa näkökulmaa ympäristöömme. Kohtuullisen kokoiset luokat VNUIS-järjestelmässä takaavat myös ystävällisen ilmapiirin ja erittäin henkilökohtaisen tuen opiskelijoille.

students, adult, asiasasint / Pixabay

Miksi valita VNU - IS

Laadukas koulutus

VNU - IS -yrityksessä pyrimme tarjoamaan opiskelijoille kattavimman koulutus- ja käytännön kokemuksen kykyjen ja taitojen laajentamiseksi. Lisäksi VNU-IS sitoutuu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden löytää ja todistaa itsensä akateemisen tutkimuksen alalla tukemalla asiantuntijoiden ohjaajia, jotka esittelevät parhaita lähestymis- ja kehittämismenetelmiä monimuotoisimpien ja kiinnostavimpien tutkimusten suorittamiseksi tieteellisesti.

Erinomaiset tukipalvelut kansainvälisille opiskelijoille

VNU-IS pyrkii aina varmistamaan, että kansainvälisillä opiskelijoilla on parhaat mahdolliset oppimiskokemukset. Kansainvälisille opiskelijoille tarjolla oleviin palveluihin kuuluvat viisumihakemus, majoitusjärjestelyt sekä yksityiskohtaiset ohjeet sopeutumiseen kokonaan uuteen ympäristöön. Lisäksi psykologiset neuvontapalvelut, urasuuntautuminen, pehmeiden taitojen kehittäminen, kansainväliset vaihto-ohjelmat ja toiminnan monimuotoisuus odottavat sinua!

Laaja valikoima luokan ulkopuolisia aktiviteetteja ja ystävällinen ympäristö

VNU-IS: ssä voit harjoittaa omia henkilökohtaisia etujasi, luoda elinikäisen ystävyyden ja nauttia yliopistoelämän jännityksestä nopeasti muuttuvassa tuhannen vuoden vanhassa kaupungissa, jossa muinainen ja moderni Vietnam kohtaavat. VNU-IS: llä on tällä hetkellä 10 erilaista opiskelijakerhoa, joten voit liittyä vapaasti sinulle parhaiten sopivaan klubiin, kun taas englanninkielinen ympäristö auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi.

125583_image001.png

Sijainnit

Hanoi

Osoite
C & E Building,
Hacinco Student village,
no.79 Nguy Nhu Kon Tum street

Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Osoite
G7 & G8 Building,
144 Xuan Thuy street

100000 Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hanoi

Osoite
Kieu Mai street,
Phuc Dien Ward

Hanoi, Hanoi, Vietnam