Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , perustettu vuonna 1992, on Viron suurin yksityinen yliopisto. 1600 opiskelijamme tekevät meistä markkinajohtajan, mutta antavat meille kuitenkin mahdollisuuden olla keskittyneitä ja läheisiin opiskelijoihimme - kuten pidämme. Olemme ylpeitä käytännön opetussuunnitelmistamme, joissa oppiminen tapahtuu tekemällä; yritysmaailman kumppanien verkosto, sekä ketterät startupit että vakiintuneet alan johtajat; ja laiha organisaatiomme pyrkii tekemään opiskelukokemuksesta mahdollisimman sujuvaa. EUAS on yli 5000 tutkinnon suorittanut alumniverkosto.

 • Tarjoamme näkemyksen tulevaisuuden yrittäjyyden suuntauksista kiinteän vierailevien luennoitsijoiden ja mentorien verkoston kautta.
 • EUAS : n opetussuunnitelmat keskittyvät yrittäjyyden luovuuteen ja soveltuviin liiketoimintataitoihin.
 • EUAS sijaitsee Tallinnassa, Virossa, Ülemiste Cityn sydämessä, innovaatiokampuksella, joka on nimeltään ”Pohjoisen Piilaakso”.

Opiskelijoiden edut EUAS valinnassa

 • Laadukas eurooppalainen koulutus edulliseen hintaan
 • Yksi harvoista eurooppalaisista yliopistoista, jotka tarjoavat venäjän tutkinto-ohjelmia
 • Sijaitsee Tallinnassa, ja se lasketaan usein maailman huippuluokan kaupunkien joukossa
 • Erinomainen sosiaalinen elämä Tallinnassa sekä englanniksi että venäjälle puhuville
 • Upeat käynnistys- ja liiketoimintamahdollisuudet Ülemiste Cityssä ja sen ulkopuolella
 • Globaali opiskelijaryhmä Euroopasta, Aasiasta, Afrikasta ja Amerikasta

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) valinnassa on useita syitä.

 • EUAS on kansainvälinen yliopisto, jossa on opiskelijoita ympäri maailmaa. Opiskelijoillamme on mahdollisuus valita opiskelu joko viroksi, englanniksi tai venäjäksi. Opetussuunnitelmamme on kehitetty synkronoidusti yhteistyökumppaneiden kanssa yli rajojen ja opetushenkilöstömme kotoisin
 • Olemme pieniä, mutta keskittyneitä , pitämällä ilmoittautumisen ja päivittäisen byrokratian minimiin ja huomioihimme missä tahansa - tarjoamalla opiskelijoillemme parhaan mahdollisen yrittäjyyskoulutuksen. 1600 opiskelijaamme tekee meistä Viron yksityisen korkea-asteen koulutuksen markkinajohtaja.
 • Olemme yrittäjien yliopisto , yrittäjien ja (tuleville) yrittäjille. EUAS yritämme saada ihmiset oppimaan arvokkaita opetuksia muiden menestyksistä ja virheistä. Tarjoamme opiskelijoillemme tiivistä yhteyttä liiketoimintamaailmaan opiskeluaikana vierailevien luentojen, säännöllisten epävirallisten tapaamisten ja harjoittelujakson muodossa. Valmistuneemme ansaitsevat keskimäärin enemmän kuin Viron suurten julkisten yliopistojen Tallinnan yliopistosta tai Tarton yliopistosta valmistuneet.
 • Olemme Tallinnassa, yksi Euroopan startup-pisteistä, jolla on jatkuvasti paranevia mahdollisuuksia löytää oikea joukkue, muotoilla oikea tuote, kerätä varoja ja lähteä ideasi mukana. Yrittäjyyden sisäisen uran tavoittelulle ei saa päästä kauempana kuin hyvät naapurit ja työharjoittelukumppanimme Ülemiste Cityn erilaisista arvokkaista teollisuudenaloista, innovaatiokampuksesta, joka on nimeltään "Pohjoisen Piilaakso".
 • Helposti saavutettava ja edullinen sijainti. Viro on hyvin yhteydessä mihinkään maailman alueeseen, ja elinkustannukset (majoitus, ruoka, kuljetus) ovat paljon kohtuullisempia kuin esimerkiksi Skandinaviassa ja Isossa-Britanniassa. Se on kaikki maailman mahdollisuudet ilman vaivaa ja vielä hauskempaa .

  EUAS on ohjattujen ihmisten yliopisto, joka on seuraavan suuren asian jälkeen.

Sijainnit

Tallinna

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Osoite
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinna, Harjumaa, Viro
Puhelin
+372 610 1900