Lue virallinen kuvaus

Dubai Design and Innovation -instituutti (DIDI) tarjoaa ainutlaatuisen muotoilukoulutuksen neljän vuoden Bachelor of Design Degree (BDes) muodossa . Ensimmäinen laatuaan alueella, DIDI: n opetussuunnitelma on suunniteltu yhteistyössä Massachusetts Institute of Technologyin (MIT) ja Parsons School of Designin kanssa ja tarjoaa erottuva ohjelma, joka on tiukasti suunniteltu ajatteluun ja luovaan ongelmanratkaisuun.

Ovien avaaminen syksyllä 2018 DIDI on yksityinen, voittoa tavoittelematon Institute of Design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Design and Innovation -instituutti uskoo, että suunnittelukasvatuksen tulevaisuus on kokeellista, muunneltavaa, häiritsevää ja ristikkäin kurinalaista. Aiomme tulla valitsemalle koululle seuraavan sukupolven muutoksen tekijöille, jotka suunnittelevat ja luovat kestäviä suunnitteluratkaisuja nykypäivän ongelmille huomisen yhteiskunnan hyödyksi.

DIDI valmistaa opiskelijoita tehokkaasti vastaamaan nopeasti muuttuvassa maailmassa siirrettävissä taidoissa, jotka ovat ristitieteellisiä ja suunnittelun ongelmanratkaisuja. Me varustamme seuraavan sukupolven muutoksen tekijöitä käyttämään suunnittelua keinona luoda myönteisiä muutoksia. Opiskelijamme oppivat visuaalisen lukutaidon ja teknologisten kykyjen kehittämiseen, muodostamiseen ja kestävän tulevaisuuden luomiseen. DIDI tukee kehittymässä olevia suunnittelutieteellisiä lahjakkuuksia alueella avoimen lähdekoodin ja yhteistyön avulla, joka arvostaa yhteistyötä ja kumppanuutta. Olemme investoineet integroituun opetussuunnitelmaan ja teknologiseen kokeiluun.

  • DIDI luo 2000-luvun johtajia ja vaikuttajia.
  • DIDI toimittaa maailmanluokan opetussuunnitelman ja maailmanlaajuisen tutkimuksen uuden sukupolven ammattitaitoisten henkilöiden luomiseksi alueella.
  • DIDI tarjoaa uuden oppimiskokemuksen ekosysteemin.
  • DIDI tarjoaa opiskelijoille mentorointia ja mahdollisuuden saada inkubointitukea.
  • DIDI käyttää muotoilua uuden kielenä.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

DIDIN CAMPUS TARJOA TILAA KÄYTTÄJÄLLE OMAISUUTTA.

DIDI-kampus tarjoaa vuorovaikutteisia ja nykyaikaisia ​​työtiloja nuorille suunnittelijoille Arabiemiirikunnissa, Creative Community -yrityksen ytimessä d3: ssa.

Foster + Partnersin suunnittelema kampus luo ainutlaatuisen oppimisympäristön opiskelijoille, jotka vaalivat ja esittelevät innovaatiotaan ja luovuuttaan.

Rakennuksen ytimessä oleva "sosiaalinen" portaikko yhdistää kaikki kuusi kerrosta, luo epävirallisia tiloja vuorovaikutukseen, keskusteluun ja näyttämiseen sekä yhdistävät studiot yhteen. Erilaiset pohjakerrokset kaikilla tasoilla luovat dynaamisia sisäisiä terasseja, jotka unohtaa keskusaukon.

Tila on koottu "mega" -studioon yhdessä maailmanluokan mukavuuksien kanssa, mikä mahdollistaa ristikkäistutkimuksen suunnittelun alojen välille, jolloin opiskelijat ja tiedekunta yhdistyvät dynaamiseen ympäristöön. Kampus on yli 100 000 neliöjalkaa Creativen yhteisössä d3: ssa ja sen kapasiteetti on 550 opiskelijaa.

STUDIOEN ULKOPUOLELLA

Dubaiissa asuvilla opiskelijoilla on kadehdittava mahdollisuus uskomattomaan suunnittelutapahtumakalenteriin, johon kuuluvat Dubai Design Week, Dubai Design Days Fashion Forward ja Abwab. Futuristinen Dubain kaupunki tarjoaa kullankeltaiset rannat, aavikot ja kasvava taide ja katu kulttuurin kohtaus, vasten henkeäsalpaava Dubai-horisontti.

Futuristinen, monikulttuurinen ja turvallinen, Dubai on innovaatioiden kaupunki, joka suhtautuu myönteisesti huomisen muutoksen tekijöihin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, jonka akkreditoi UA: n korkeakoulutusministeriö. ... [+]

Dubain suunnittelupiirin sydämessä sijaitseva d3, Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, joka on akkreditoitu yliopistoksi korkeakoulutusministeriön toimesta. DIDI on keskittynyt ensimmäisen sukupolven suunnittelijoiden luomiseen, mentorointiin ja uuden sukupolven luomiseen vuonna 2018.

DIDI on solminut strategisen yhteistyön Massachusettsin teknologiainstituutin ja New Schoolin Parsons-suunnittelukoulun kanssa kehittämään opetussuunnitelman, jonka tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuus kartoittaa oma neljän vuoden koulutusmatka, joka huipentuu alueen ensimmäiseen integroituun Ammattikorkeakoulututkinto , jossa on valikoima keskittymiä tuotesuunnittelun, multimedian suunnittelun, muotisuunnittelun ja strategisen suunnittelun hallinnan aloilla .... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Student Life at DIDI

The Vision of DIDI

The Institute

The Future

http://didi.ae/
Osoite
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Puhelin
+971 3434 392