Lue virallinen kuvaus

Tietoja EIBFS

Perustettiin vuonna 1983, Emirates Institute for Pankki- ja Financial Studies (EIBFS) tarjoaa maailmanluokan koulutusohjelmat, koulutustilaisuuksia ja liittyville alalla pankki- ja rahoituksen kolmessa uusinta kampuksilla sijoitettu strategisesti Sharjah, Abu Dhabissa ja Dubaissa . Sitoutunut Emiratisation aloitteen EIBFS tukee UAE kansalaisia ​​tarjoamalla huippuluokan koulutustiloja ja kannustaa uran kasvua pankki- ja rahoituspalvelujen alalla.

EIBFS on maailmanlaajuisesti integroidun eri johtava ja yliopistojen maailman tuoda ja tarjota paras ja kurssien pankki- ja rahoitusalalla Arabiemiirikuntien.

EIBFS on merkittävästi edistänyt elämään ja uran tuhansia opiskelijoita ja ammattilaisia ​​toimialueen alalla pankki- ja rahoituksen tukemana sen erittäin pätevä, osaava ja kokenut akateemikot ja yritysten kouluttajille.

EIBFS on nähty merkittävää kasvua viime vuosina, erityisesti opiskelijoiden määrää ja harjoittelijoiden, akateemisten ja koulutusohjelmia, kampukset sivustoja, tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä, alumnit ja erilaisia ​​muita ulottuvuuksia.

Joka vuosi, instituutti tyytyväinen tuhansia opiskelijoiden ja harjoittelijoiden kaikkialta UAE kouluttaa, kouluttaa ja tarjoavat laajan valikoiman pankki- ja rahoitusalan oppimismahdollisuudet tukevat luokkansa paras tutkimus, osaaminen, ohjelmat ja palvelut.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Tehtävä Tavoitteet ... [+]

Tehtävä

Tavoitteet [-]
Arabiemiirikunnat Dubai Abu Dhabi Sharjah
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Corporate Governance Islamilainen Accounting Tutkimusmenetelmät Vuosi 4 ... [+]

Corporate Governance Islamilainen Accounting Tutkimusmenetelmät

Vuosi 4

[-]
Arabiemiirikunnat Dubai Abu Dhabi Sharjah
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies