Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa IHC

Kansainvälinen Horizons College on lisensoitu ja akkreditoitu Arabiemiirikuntien opetusministeriön korkeakoulu-ja tieteellisestä tutkimuksesta (MOHESR). College on itsenäinen ja kansainvälinen perustutkintoa laitos sitoutunut täyttämään korkeat akateemista huippuosaamista ja osuvuus 21. vuosisadalla.

Toimielin antaa korkea akateemisesti suorittamista opiskelijoille MENASA alueen amerikkalainen college koulutus tieteen, taiteen ja pre-ammattiopintojen ja toimii koulutusjakson siirtää eliitin yliopistoissa Yhdysvalloissa sekä alueellisten instituutioiden. Kansainvälinen Horizons College saldot erikoistunut ja yleissivistävä koulutus, että opiskelijat saavuttamaan vahvan pohjan vaihtelevissa uran elinkeinoelämän, eri ammattien ja julkisen palvelun, opetus-ja taidekorkeakoulujen.

Mikä on IHC 2 +2 Malli

IHC valmentaa aikana kahden vuoden opiskelun Dubaissa siirrettäväksi yliopistoissa Yhdysvalloissa. Valmistelu alkaa lukuvuoden aikana IHC, kun opiskelijat työskentelevät akateemisen ohjaajien kehittää selkeä akateeminen suunnitelma. Akateeminen Toimintaohjelma perustuu Opiskelijoiden luontainen soveltuvuus ja etuja. Akateeminen Suunnitelmassa luetellaan ihanteellinen yliopistot ja niiden erityiset vaatimukset kullekin opiskelijalle.

Meidän 2 +2 mallin avulla opiskelijat voivat säästää rahaa, saada lisää akateemista valmistautumista ja olla lähempänä kotia täyttämällä kahden ensimmäisen vuoden alemman korkeakoulututkinnon Dubaissa ja sitten siirrytään kahden viimeisen vuoden Elite yliopistoissa Yhdysvalloissa tai muilla alueilla .

Visio

IHC on tunnettu koko MENASA alueella meidän progressiivinen American opetussuunnitelman college koulutus ja erinomaiset hinnat opiskelija menestys.

Strategiset tavoitteet: 1. Lisätä korkeakoulutukseen pääsyä heikommassa asemassa olevat ryhmät MENESA alueella.

  1. Innovoinnin edistämiseksi opetuksen ja oppimisen parantamiseksi opiskelija menestys - perustamisesta Global Luokan ja Anytime Anywhere Oppiminen 3. Edistää college laajuinen vuorovaikutusta, ja hyväksymistä, erilaisia ​​kansoja, kulttuureja, taidetta ja näkökulmia.

  2. Engage kaikki kollegion jäsenten yhteisö meneillään olevaa ympäristön kestävyys ja luonnonvarojen säästämisen.

Tehtävä

IHC on selektiivinen riippumaton ja kansainvälisten perustutkintoa laitos sitoutunut täyttämään korkeat henkisen huippuosaamisen merkitystä 21. vuosisadalla. Toimielin antaa korkea akateemisesti suorittamista opiskelijoille Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa (MENASA) alue, jossa amerikkalainen opetussuunnitelman college koulutus tieteen, taiteen ja pre-ammattiopintojen ja toimii siltana siirtoon pääsyä eliitin yliopistojen Yhdistyneessä valtioiden ja alueellisten instituutioiden. Klo IHC Tasapainottaessamme erikoistuneita ja yleissivistyksen varmistaa, että opiskelijat saavuttamaan vahvan pohjan vaihtelevissa uran elinkeinoelämän, eri ammattien ja julkisen palvelun, opetus-ja taidekorkeakoulujen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

International Horizons College (IHC)

IHC valmentaa aikana kahden vuoden opiskelun Dubaissa siirrettäväksi yliopistoissa Yhdysvalloissa. Valmistelu alkaa lukuvuoden aikana IHC, kun opiskelijat työskentelevät ... [+]

2 + 2 kandidaatin tutkinto 2 +2 Malli

IHC: n 2 + 2 mallin avulla opiskelijat voivat säästää rahaa, saada lisää akateemista valmistautumista ja olla lähempänä kotia täyttämällä kahden ensimmäisen vuoden alemman korkeakoulututkinnon Dubaissa ja sitten viimeiset kaksi vuotta eliitti yliopistoissa Yhdysvalloissa tai muilla alueilla. Opiskelijan on saavutettava vähintään GPA 3,0 klo IHC, jotta on mahdollisuus siirtää alkuun yliopistoissa Yhdysvalloissa tai muilla alueilla. 3,2-3,5 pitäisi olla tavoite GPA. Yli 3,5 kannat opiskelija hyvin ottamista alkuun Yhdysvaltain yliopistojen. Pääpaino täyttämällä kandidaatin ohjelma on University of California (UC)-järjestelmä. Kahdeksan yhdeksästä yliopistot sijoittui US News & World Report Top 100 yliopistoissa. Lisäksi UC-järjestelmä, opiskelijat voivat myös päästäkseen California State University (CSU) järjestelmä yli 20 yliopistoa. Lisäksi UC ja CSU, IHC on keskusteluja useiden Top 100 yliopistoissa Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa alueilla. Nämä sopimukset julkistetaan lähikuukausina.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi