Mena College of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Mena College of Management on nuori, osallistava korkeakoulu, jonka tavoitteena on tuottaa erinomaisia ja loistavia tutkinnon suorittaneita tarjoamalla 4 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa. Harkitsemalla työllistymismahdollisuuksia ja markkinatarpeita, MCM kattaa laajan johdon, liiketoiminnan ja teollisuuden vaatimukset.

MCM: n uusi kampuksella sijaitseva Jumeriah, jota usein kutsutaan Dubain sydämeksi, tarjoaa poikkeuksellisen oppimis- ja kehitysympäristön. Kampus on varustettu yli 13 luokkahuoneella ja laboratoriossa, sosiaalisilla ja työpajoilla, ja sen opiskelijakapasiteetti on yli 1 300; tiedekunnan jäsenistä opiskelijoihin jokainen henkilö hyötyy yliopiston monimuotoisuudesta ja osallisuudesta.

Avain urapotentiaalisi vapauttamiseen

Kuten me kaikki tiedämme, koulutus on avain urapotentiaalisi vapauttamiseen. Monet ihmiset palaavat korkeakoulutukseen jatkaakseen koulutustaan, koska riippumatta urastasi, ammatillisten taitojen kehittäminen auttaa sinua. Voit lisätä itseluottamusasi, saavuttaa urakehityksen ja parantaa ansaintamahdollisuuksia.

Mena College of Management (MCM) on korkeakoulu, joka sijaitsee Jumeirahissa, Dubain sydämessä, UAE. MCM tarjoaa kandidaatin tutkinto-ohjelmia, jotka ovat akkreditoineet opetusministeriö (MoE) ja Dubain tieto- ja inhimillisen kehityksen viranomainen (KHDA).

MCM ymmärtää markkinoiden ja toimialojen tarpeet, jotka johtavat yritystoimintaan MENA-alueella, ja tarjoaa puolestaan neljä hyvin suunniteltua kandidaatin tutkinto-ohjelmaa.

Laadun korkea-asteen koulutuksen lisäksi Mena College of Management tarjoaa monikulttuurisen ympäristön ja kansainvälisen, tukevan tiedekunnan.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Näkemyksemme

MCM haluaa olla alueellisesti tunnustettu johtava korkeakoulu, joka tarjoaa monipuolisia, korkealaatuisia akateemisia ohjelmia, joita tukevat tutkimus ja käytännön sovellukset reaalimaailmassa.

Tehtävämme

Yliopistona, joka on erikoistunut opiskelijakeskeiseen korkeaan korkeakoulutukseen, MCM tarjoaa oppimiskokemuksia ja -mahdollisuuksia, jotka tarjoavat tutkinnon suorittaneille menestyä valitsemallaan uralla. kannustaa ja tukee tutkimusta ja sen levittämistä; ja se käsittelee yhteisön sosioekonomisia tarpeita tarjoamalla jatkokoulutusta johtamisen aloilla ja toteuttamalla yhteisöhankkeita.

Perusarvot

MCM: n seitsemän arvoa tukevat tapaa, jolla se harjoittaa kaikkea toimintaansa ja myötävaikuttaa visionsa ja tehtävänsä saavuttamiseen.

kollegiaalisuus

MCM on sitoutunut kehittämään ja ylläpitämään kollegiaalista oppimisympäristöä, jossa kaikkia ihmisiä kohdellaan kunnioittavasti.

eheys

MCM harjoittaa opetukseen, tutkimukseen ja palveluun liittyvää toimintaa, toimintaansa ja kaikkia suhteitaan korkeimpien eettisten standardien mukaisesti.

ketteryys

Pienenä, kapeana korkeakouluna MCM on sitoutunut vastaamaan uusiin mahdollisuuksiin ja joustavasti vastaamaan muuttuvien olosuhteiden ja nousevien korkeakoulutuksen globaalien suuntausten haasteisiin.

erinomaisuus

MCM on sitoutunut huippuosaamiseen kaikissa pyrkimyksissään opetuksen ja oppimisen, tutkimuksen ja yhteisötoiminnan ydintoiminnoissa sekä kaikessa toiminnassaan ja tukitoimissaan.

Opiskelija-keskeinen

MCM asettaa opiskelijan tiukasti kaiken koulutuksen ja siihen liittyvän toiminnan keskipisteeseen.

Elinikäisen oppimisen

MCM tunnustaa elinikäisen oppimisen tärkeyden ja tukee sitä toimintaansa ja ammatillisen kehittämisen kautta.

MCM-tavoitteet

Opiskelijan menestys

Valmistelemme nykypäivän oppijoita tulevaisuuden yhteisöille ja työpaikoille.

Korkeakoulutuksen saatavuus

Kehitämme kattavaa ohjelmointia, useita Pathways ja tukea opiskelijoille koulutustavoitteiden saavuttamiseksi.

oppiminen

Tarjoamme huippuosaamista koulutuksessa ja taitojen kehittämisessä kannustamalla kaikkia MCM-opiskelijoita ja muita yhteisössä olemaan elinikäisiä oppijoita.

Soveltava tutkimus

Me osallistumme taloudellisesti ja sosiaalisesti ratkaisukeskeiseen tutkimustoimintaan yhteistyössä yritysten, teollisuuden, sosiaalitoimistojen, muiden korkeakoulujen ja hallituksen kanssa.

Innovaatio

Kehitämme kulttuuria, joka kannustaa innovaatioita, yrittäjyyttä ja joustavuutta ja omaksuu muutoksen organisaation tehokkuuden edun mukaisesti.

Sitoutumisemme ihmisiin

Luomme dynaamisen työ- ja oppimisyhteisön, joka arvostaa ihmisiä, tukee osallisuutta, aloitteellisuutta, henkilökohtaista kehitystä ja keskinäistä hyvinvointia.

Sitoumuksemme monimuotoisuuteen ja tasa-arvoisuuteen työelämässä

Parannamme monipuolista työvoimaa, joka edistää, heijastaa ja tukee monipuolista korkeakouluyhteisöämme.

kansainvälistyminen

MCM-ohjelmat ovat parhaillaan tunnustamisessa Jordanian, Syyrian ja Jemenin korkeakouluministeriössä (MoHE).

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Sijainnit

Dubai

Osoite
Al Safa 1, Street 8B, Building 43 (Near Al Ittihad Pvt.School) Jumeirah
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat