Lue virallinen kuvaus

SAE on maailman johtava luova mediateollisuuden opettaja. Perustettu vuonna 1976, meillä on nyt maapalloa 55 kampuksella 28 maassa.

Dubaissa SAE tarjoaa kursseja yli 300 opiskelijalle.

SAE tarjoaa hallitukselle akkreditoituja kursseja, kuten todistukset, tutkintotodistukset ja kandidaatin tutkinnot. Ohjelmamme kattavat 5 erikoistumiskoulutusta:

 • animaatio
 • Audio
 • Design
 • Elokuva
 • Pelit

SAE: ssä olemme ylpeitä tarjoamalla poikkeuksellisia ohjelmia maailmanluokan tiloissa. Varmistamme, että opiskelijamme saavat erinomaisen koulutuksen, kansainvälisesti tunnustetut pätevyysvaatimukset ja alan osaamisen.

Valmistuneilla on todella kilpailuetua.

SAE DUBAI

Keskeisellä paikalla sijaitseva SAE Dubai on osa kaupungin menestyviä ja vilkkaita Media- ja Internet-kaupunkeja sekä Dubai Knowledge Village. Tämä on kaupungin taiteen ja kulttuurin yhteisö. Kampuksella on suuri ja monipuolinen opiskelijayhteisö ja henkilökunta, jolla on omat ja asiantuntevat ammattilaiset, jotka ovat sitoutuneet parhaan käytännön opetukseen ja oppimiseen.

SAE Dubai tarjoaa sinulle:

 • One-on-one-huomiota ja yhteistyömahdollisuuksia
 • Teollisuuden vakiovarusteet ja tilat
 • Erikoistuneet lyhytkurssit
 • Erikoistuneet mestarikurssit
 • Linkit monien studioiden kanssa naapurimaiden luova yhteisöissä
 • Aktiivinen ja tervetulova edustaja
 • Vahvat siteet eri ääni-, elokuva-, graafinen suunnittelu, web, pelit ja animaation kehitysyritykset

tilat:

 • Maailmanluokan tilat vuodesta 2005
 • Uusi Dubai-kampus, jossa on hieno vire
 • Analogiset ja digitaaliset akustisesti tasapainotetut äänitysstudiot
 • Useita ohjaustiloja
 • Super kokoinen vihreä näyttö ja valokuvausstudio
 • Huge online-muokata sarja
 • Ylävalaistusvalaisin
 • Korkealaatuiset kamerat
 • Teollisuuden johtava ohjelmisto

Historia

SAE AUSTRALIA

SAE perustettiin vuonna 1976 Australiassa maailman ensimmäisenä äänentutkimuslaitoksena. SAE: n varhainen menestys ja käytännöllisen, teorian ja teollisuuteen liittyvän koulutuksemme kysyntä johtivat nopeasti muiden kampusten perustamiseen valtakunnallisesti. Vuoteen 1982 mennessä SAE oli kampuksilla Brisbanessa, Sydneyssä, Melbournessa, Adelaidessa ja Perthissä. Vuonna 2003 avattu Byron Bayn kampus, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia äänentoistolaitteita.

SAE: n ensimmäisten laitosten ja kurssien perustamisesta otettiin käyttöön valtion akkreditoitu ammatillinen koulutus ja korkeakoulututkinto. SAE on nyt kehittynyt maailmanlaajuiseksi johtajaksi luovan mediakasvatuksen alalla.

Vuonna 2004 SAE osti 3D-animaation, pelisuunnittelun ja ohjelmoinnin, web-kehityksen ja graafisen suunnittelun erikoistuneen Qantm College -yrityksen.

Qantm, yksi ensimmäisistä koulutuksen tarjoajista, jotka tarjoavat koulutusohjelmia pelisuunnittelussa, on vaikuttava sukutaulu. Yliopisto perustettiin vuonna 1996, ja sen kollektiivinen tuki:

 • Queenslandin osavaltion osasto kehitys ja innovaatio
 • Arts Queensland
 • Northern Territory Government
 • Queenslandin yliopisto
 • Etelä-Queenslandin yliopisto
 • James Cook -yliopisto
 • Griffithin yliopisto
 • TAFE Queensland

SAE: n kanssa Qantm on sittemmin laajentunut globaaliin areenalle ennennäkemättömäksi digitaalisen median opettajaksi.

Helmikuussa 2011 SAE-instituutti ja Qantm College liittyivät Navitas-konserniin, johtavaan maailmanlaajuiseen koulutukseen.

SAE: n, Qantmin ja Navitasin konsolidoitu osaaminen ja resurssit takaavat opiskelijoillemme taitoja ja alan osaamista, jota he tarvitsevat palkitsevan uraansa viihde- ja luovuusalalla.

SAE-instituutti ja Qantm College, osana Navitasia, tunnetaan nyt nimellä SAE Australia.

SAE INTERNATIONAL

SAE: n menestyksen jälkeen Australian ensimmäinen SAE-kampus avataan Lontoossa vuonna 1985. Kuten Australiassa, kansainvälisellä areenalla SAE osoittautui erittäin onnistuneeksi tarjoamaan laadukasta, käytännöllistä ja teoreettista opetussuunnitelmaa pyrkiville ammattilaisille musiikkiteollisuudelle.

Kauan sen jälkeen, kun Lontoon kampus avattiin, SAE perusti ensimmäisen eurooppalaisen instituutinsa Münchenissä. München oli ensimmäinen monista vieraskielisistä SAE-instituutioista maailmanlaajuisesti.

SAE oli vakiintunut Euroopassa, Aasiassa ja Uudessa-Seelannissa 90-luvun puolivälissä. Ensimmäinen 7 kampusta avattiin Yhdysvalloissa vuonna 1998.

Sydämellisiltä Sydney-studio-aloiltaan SAE-maat ulottuvat maapallolle 53 eri kampuksella 27 maassa. SAE International on kehittynyt vuosien varrella, ja nyt se tarjoaa myös pätevyyden muissa luovissa media-aloissa - animaatio, muotoilu, digitaalinen journalismi, elokuvat, pelit ja web

Kaikki kurssimme noudattavat SAE: n perustavaa laatua olevia periaatteita - laadukkaita, teollisuuspainotteisia, käytännöllisiä ja teoreettisia koulutusmahdollisuuksia luoville ja lahjakkaille yksilöille.

Tietoja Navitasista

Navitas on australialainen globaali koulutusjohtaja, joka tarjoaa yli-opisto- ja yliopisto-ohjelmia, englanninkielisiä kursseja, maahanmuuttajien koulutus- ja selvityspalveluja, luovaa mediakoulutusta, opiskelijoiden rekrytointia, ammatillista kehittymistä ja yritysten koulutuspalveluja yli 80 000 opiskelijaa yli 100 korkeakoulun verkostossa ja kampuksilla 23 maassa. Navitas on ASX Top 200 Company.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

SAE Institute UAE

Suorita animaatioprosentti SAE: ssä ja rakenna asiantuntemusasi kaikilla animaatiosivulla. Opiskelija kehittää perustaitoja ja osaamista tällä jännittävällä alalla esimer ... [+]

Suorita animaatioprosentti SAE: ssä ja rakenna asiantuntemusasi kaikilla animaatiosivulla. Opiskelija kehittää perustaitoja ja osaamista tällä jännittävällä alalla esimerkiksi 3D-mallinnuksessa, hahmon animaatiossa, varustamisesta, tekstuureista, projektinhallinnasta, tiimityöstä, valaistuksesta, renderoinnista ja komposiitista.

Näiden alojen vankan ymmärryksen kehittäminen antaa opiskelijoille vankan perustan ja kontekstin jatkotutkimukseen, ennen kuin tutkitaan yksityiskohtaisesti erikoistuneita alueita.

Aikana SAE: ssa voit tutustua alan standardiohjelmistoihin, kuten Maya, Autodesk 3D MAX ja Adobe Creative Suite.

Teet erikoistuneita yksiköitä, jotka on suunniteltu opiskelijoille osallistumaan reaalimaailman hankkeisiin asiantuntijan SAE: n henkilökunnan johdolla. Tämän ainutlaatuisen opetustyylin avulla voit osoittaa taitojasi ja teknistä tietämystänne yhteistyössä ja luovassa studiotyössä oppimisympäristössä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
SAE Institute UAE

Suorittaa Bachelor of Audio SAE: ssä ja rakenna taitosi ura-alalla audioalalla. Käytä taitoja ja osaamista studiotuotannon, jälkituotannon ja elävän äänen aloilla käyttäm ... [+]

Suorittaa Bachelor of Audio SAE: ssä ja rakenna taitosi ura-alalla audioalalla. Käytä taitoja ja osaamista studiotuotannon, jälkituotannon ja elävän äänen aloilla käyttämällä teollisuusstandardeja ohjelmistoja ja laajamittaisia ​​äänipöytiä tällaisilta teollisuuden jättiläisiltä kuten Neve, SSL, Audient ja muut.

Aikana SAE: ssa voit oppia erilaisista standardien mukaisista ohjelmistoista, kuten Pro Tools, Logic Pro X, Ableton Live ja paljon muuta.

Teet erikoistuneita yksiköitä, jotka on suunniteltu opiskelijoille osallistumaan reaalimaailman hankkeisiin asiantuntijan SAE: n henkilökunnan johdolla. Tämän ainutlaatuisen opetustyylin avulla voit osoittaa taitojasi ja teknistä tietämystänne yhteistyössä ja luovassa studiotyössä oppimisympäristössä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
SAE Institute UAE

SAE-filosofia on käytännöllinen elokuvakurssi, joka kattaa nykyaikaisen aikakauden elokuvatuotannon tuntuvat taitovaatimukset. Elokuvien jakelun uudet muodot ovat muuttan ... [+]

SAE- filosofia on käytännöllinen elokuvakurssi, joka kattaa nykyaikaisen aikakauden elokuvatuotannon tuntuvat taitovaatimukset. Elokuvien jakelun uudet muodot ovat muuttaneet elokuva-katseluympäristöä, mutta elokuvien luomiseen tarvittavat perustaidot ovat edelleen ydin elokuvatuotannon tulevaisuudelle.

Pehmeät taidot ovat opiskelijoille korvaamattomia ominaisuuksia, ja niitä opettaa elokuvatuotannon järjestämisen kautta opiskelijoiden tasolla. Viestintä, aikataulut ja organisaatiotaidot ovat vaiheessa II toimitettujen Studio-yksiköiden ydin perustettujen taitojen rinnalla. Korkealaatuisten lyhytelokuvien luominen korkeilla tuotantoarvoilla johtaa opiskelijoille tämän yhdistetyn teknisen ja ihmislähtöisen toimituksen kautta, joka antaa heille ponnahduslaudan kaikille elokuvateollisuuden aloille.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
SAE Institute UAE

Suorittaa Bachelor of Games Development SAE: ssä ja rakenna asiantuntemusta ohjelmointiin tai pelisuunnitteluun. Käytä taitoja ja tietämystä tällä jännittävällä teollisuu ... [+]

Suorittaa Bachelor of Games Development SAE: ssä ja rakenna asiantuntemusta ohjelmointiin tai pelisuunnitteluun. Käytä taitoja ja tietämystä tällä jännittävällä teollisuudella aloilla kuten tasosuunnittelu, sosiaalinen ja mobiilipelien kehittäminen, pelimoottoreiden ohjelmointi, peliohjelmointi, pelisuunnittelu, projektinhallinta, vakavat pelit ja paljon muuta.

Aikana SAE: ssä työskentelet alan standardiprojekteilla, kuten Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max ja Maya. Pelitekniikan oppilaitoksena työskentelet myös Oculus Rift, Android, iOS -teknologian kaltaisilla tekniikoilla, ja käytät alan standardiprogrammeja kuten C, Javascript ja C #.

Teet erikoistuneita yksiköitä, jotka on suunniteltu opiskelijoille osallistumaan reaalimaailman hankkeisiin asiantuntijan SAE: n henkilökunnan johdolla. Tämän ainutlaatuisen opetustyylin avulla voit osoittaa taitojasi ja teknistä tietämystänne yhteistyössä ja luovassa studiotyössä oppimisympäristössä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 8 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
SAE Institute UAE

Suorita kaavoitus (Graafinen suunnittelu) SAE: ssä ja aloita urasi muotoiluteollisuuden rajaton maailma. Tutustu kaikkiin suunnittelualueisiin typografiasta, esipainatuks ... [+]

Suorita kaavoitus (Graafinen suunnittelu) SAE: ssä ja aloita urasi muotoiluteollisuuden rajaton maailma. Tutustu kaikkiin suunnittelualueisiin typografiasta, esipainatuksesta, painotuotteista ja digitaalisista tuotteista. Keskitymme visuaalisten kuvien luomiseen ja kehitämme laajaa ymmärrystä kaikilla muotoiluteollisuuden aloilla keskittyen graafiseen suunnitteluun ja web-suunnittelun osiin ja sen jälkeen.

Opit piirtämisen käsitteitä ja menetelmiä käyttäen erilaisia ​​medioita painottaen elämästä peräisin olevaa piirustusta, mukaan lukien anatomiset tutkimukset ja perspektiivitekniikat ympäristön ja luonteen rakentamiseksi.

Teet erikoistuneita yksiköitä, jotka on suunniteltu opiskelijoille osallistumaan reaalimaailman hankkeisiin asiantuntijan SAE: n henkilökunnan johdolla. Tämän ainutlaatuisen opetustyylin avulla voit osoittaa taitojasi ja teknistä tietämystänne yhteistyössä ja luovassa studiotyössä oppimisympäristössä.... [-]

Arabiemiirikunnat Dubai
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Keiran Bartlett Introduces SAE Dubai

SAE Dubai

Bachelor's Degrees in Creative Media. Enrol now to start your career!