Lue virallinen kuvaus

Zayed University Vision

Zayed University on koulutusalan innovaatioiden kansallinen ja alueellinen johtaja. Se perustettiin vuonna 1998 ja ylpeänä kantaa Naton perustaja, myöhäinen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Tämä lippulaivainen instituutio on presidentin tavoitteiden ja huomattavien Yhdistyneet arabiemiirikuntien korkeakoulutuksen odotukset.

Nykyään Zayed University on tunnettu kahden nykyaikaisen kampuksen järjestämisestä sekä Abu Dhabissa että Dubaissa, jotka pitävät kansallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita UAE: sta, laajemmasta Persianlahden alueesta ja eri puolilta maailmaa.

Zayed University on akkreditoitu Yhdistyneiden arabiemiirikuntien sisäisen laadunvarmistus- ja akkreditointielimen (International Accreditation of Academic Accreditation, CAA) ja kansainvälisesti Keski-Amerikan korkeakoulutuskomission (USA), joka on yksi USA: n kuudesta alueellisesta akkreditointielimestä, joka vakuuttaa kansainvälisesti tunnustettuja ohjelmia laadunvarmistetulta yliopistolta.

Tehtävä 2017-2021

  • Tarjoaa maailmanluokan koulutusta kaikille opiskelijoille tarjoamalla kaksi taideteollisen kampuksen Abu Dhabissa ja Dubaissa, jotka innostavat, tukevat ja ylläpitävät opiskelijoiden kykyjä pääsemällä korkeasti koulutettuun tiedekuntaan ja omistettuun henkilökuntaan.
  • Tarjoaa monipuolisia ja kansainvälisesti tunnustettuja perustutkintoja ja jatko-ohjelmia, jotka tarjoavat innokkaita ja osallistavia opiskelijakokemuksia. Valmistuneet ovat valmiita edistämään ja edistämään UAE: n yhteiskunnan sosiaalista ja taloudellista hyvinvointia ja heidän ammattieteollisuutensa.
  • Osallistuminen osaamisyhteiskunnan rakentamiseen tutkimus-, apuraha-, luova toiminta-, koulutus- ja täydennyskoulutuspalveluiden avulla. Informaation levittäminen paikallisille, alueellisille ja globaaleille yhteisöille.

Tietoja Zayed University

Vaikka Yhdistynyt arabiemiirikunnat ovat nuori kansakunta, sillä on erityinen rooli Lähi-idässä sen strategisen sijainnin, nykyaikaisen infrastruktuurin laadun ja maan johtajien tulevaisuuden ajattelun ja kaukonäköisen näkemyksen vuoksi. Nämä johtajat ovat tunnistaneet, että koulutus on erittäin tärkeää UAE: n tulevaisuudelle, kuten UAE: n perustaja Late Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyanin sanat osoittavat:

”Koulutuksen ja tietämyksen huippuosaaminen on reitti kirkkauteen. Tämä voidaan saavuttaa vain jatkuvilla ponnisteluilla ja akateemisella edistymisellä. Koulutus on edistymisen ja kehityksen tärkein tukipilari, ja valtio ei ole säästänyt mitään tarvetta koulutustarpeelle. Valtiolla on kipeästi tarvetta kaikkien koulutettujen kansalaisten ponnisteluille kehitysprosessissa. "

Zayed University , valtion tukema laitos, perustettiin vuonna 1998 valmistelemaan johtajia, jotka ennakoivat mahdollisuuksia ja ottavat käyttöön toimintamahdollisuuksia, jotka luovat Yhdistyneiden arabiemiirikuntien tulevaisuuden.

Yliopistossa on yliopistoja, jotka sijaitsevat Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kahdessa suurimmassa kaupungissa Abu Dhabissa ja Dubaissa. Kukin kampus on yli 4000 opiskelijaa. Yliopisto on tarpeeksi pieni, jotta opiskelijan ja tiedekunnan välinen vuorovaikutus on mahdollista, mutta riittävän suuri, jotta opiskelijat voivat tarjota haastavia koulutusohjelmia. Zayed University opiskelijat kokevat oppimisympäristön, joka kannustaa ja tukee heidän akateemisia tarpeitaan ja edistää heidän menestystään.

Zayed University akateemisen kokemuksen perusta on akateeminen ohjelmamalli, joka keskittyy oppimistuloksiin ja arviointiin. Tämä malli tarjoaa opiskelijoille tasapainoisen, yhdistetyn akateemisen ohjelman, joka määrittelee selkeästi tulokset, varmistaa, että resurssit tukevat opetustavoitteita ja korostaa opiskelijan saavutuksia ja menestystä. Akateemisen ohjelman mallia tuetaan täydellisen koulutusohjelman avulla, joka sisältää akateemisen siltaohjelman, joka takaa opiskelijan kielitaidon englanniksi; yleissivistävän perusopetussuunnitelman, joka tarjoaa laajan interdisciplinisen perustan opiskelijan valitsemalle tutkimusalueelle; seitsemän korkeakoulun tarjoamat perusteelliset tutkimukset; harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat käytännön kokemusta; ja säännöllinen arvio opiskelijan saavutuksista Zayed University oppimistuloksissa.

Ensimmäisten kolmen lukukauden aikana opiskelijat kirjautuvat Yliopiston korkeakoulun yleissivistävään ohjelmaan, joka koostuu keskeisestä opetussuunnitelmasta, joka tarjoaa kaikille opiskelijoille yhteiset henkiset kokemukset ja luo puitteet, jotka tukevat Zayed University oppimistuloksia . Läheisesti läheisesti liittyvän monitieteisen kurssin kautta opiskelijat kehittävät kykyjään kriittisessä ajattelussa, globaalissa tietoisuudessa, tietoteknisissä sovelluksissa, tieteellisessä ja kvantitatiivisessa perustelussa, tiedon lukutaidossa ja englannin ja arabian kielitaidossa.

Zayed University opiskelijoilla on mahdollisuus valita tutkinto-ohjelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan heidän henkilökohtaisiin akateemisiin etuihinsa ja uransa tavoitteisiin. Ohjelmat on suunniteltu täyttämään korkeimmat kansainväliset akateemiset standardit. Valituissa opinto-ohjelmissaan opiskelijat osallistuvat aktiivisesti oppimisprosessiin, joka vaatii heitä soveltamaan osaamistaan reaalimaailmassa ja kehittämään laajaa ymmärrystä nykyisistä asioista ja käytännöistä. Henkisen kapasiteetin kasvaessa opiskelijat ottavat yhä suuremman vastuun itseohjautuvasta oppimisesta. Zayed University valmistuneet ovat erinomaisia sekä arabiankielisillä että englanninkielisillä kielillä, ja ne perustuvat hyvin akateemisiin tieteenaloihin, taitavat tietojenkäsittelytaitoja, perehtyvät rikkaaseen kulttuuriinsa ja kulttuuriperintöönsä, maailmanlaajuisesti heidän näkökulmastaan ja kokeneet ammatillisessa työpaikassa. Heidän menestyksensä Zayed University valmistelee heitä Zayed University perheitään, yhteisöään ja kansakuntiaan.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Zayed University

Kansainvälisten opintojen kandidaatin tutkinto tarjoaa tiukan koulutuksen monimutkaisten suhteiden poliittisissa, taloudellisissa ja sosiokulttuurisissa näkökohdissa, jot ... [+]

Yleiskatsaus

Nopeasti kehittyvissä ja muuttuvissa yhteiskunnissa, kuten Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ihmiset, jotka ymmärtävät yhteiskunnan, sen instituutioiden, ongelmien ja mahdollisuuksien globalisaation dynaamisen luonteen, voivat parhaiten edistää tehokkaasti sosiaalista, taloudellista ja poliittista kehitystä.

Yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden (antropologia, filmi- ja kirjallisuusopinnot, historia, kansainväliset suhteet, poliittisen tieteen ja sosiologian) tieteenalojen perustan ansiosta kansainvälisen opiskelun ohjelmaan tarjotaan mahdollisuus erikoistua johonkin kolme pitoisuutta, kun hän on suorittanut vähintään 57 luotto tuntia ydinkursseja. Kansainvälisten suhteiden, poliittisen talouden pitoisuudet... [-]

Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayed City Dubai
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Zayed University

College of Education perusopetuksen ohjelma tarjoaa mahdollisia opettajia, sosiaalityöntekijöitä ja psykologiaa ja inhimillisen kehityksen ammattilaisia, joilla on ääni j ... [+]

Yleiskatsaus

Zayed University hyödyntää näitä ymmärryksiä opettajansa ja koulunsa sosiaalityön valmisteluohjelmissa. Psykologian ja inhimillisten palvelujen tutkinnon suorittaneet ovat valmistelleet vahvan perustan psykologiassa, auttamalla taitoja, yhteisöllistä sitoutumista ja palveluja sekä ymmärtämään, että jatko-tutkinto on tärkeä osa alan ammattilaisten valmistelua.

Työllisyysnäkymät Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ovat erinomaiset. Tässä yhteydessä Zayed University , jossa korostetaan englannin ja arabian sujuvuutta, tekniikkaa ja tutkimustaitoa sekä valmistautumista johtajuuteen, palvelee UAE: ta

Varhaiskasvatuksen keskittyminen valmistelee opettajaehdokkaita opettamaan lapsia syntymästä kahdeksan vuoteen. Tämän keskittymän opettajilla on laaja käytäntö kaikilla tasoilla, ja he ovat hyvin valmistautuneita edistämään kielten ja lukutaidon kehittämistä, laskutusta ja kvantitatiivista päättelyä sekä tutkintavalmiuksia.... [-]

Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayed City Dubai
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Zayed University

Ympäristötutkimuksen ja kestävän kehityksen opiskelijat ovat kiinnostuneita luonnontieteistä ja ympäristöasioista. Tutkinto keskittyy ympäristön kestävyyttä koskeviin aih ... [+]

Yleiskatsaus

Opiskelijat

Ympäristötutkimus edellyttää tieteiden vankkaa ymmärrystä, ja tätä valmistelua voidaan käyttää jatko-opintoihin, sillä opiskelijat voivat saavuttaa kaikki ennaltaehkäisyn vaatimukset edellyttäen, että ohjelman ulkopuolinen valinnaisuus on psykologiakurssi. Urapolut ovat siksi joustavia ja voivat joko johtaa ympäristöhankkeisiin tai suorittaa jatko-opintoja, kuten lääketieteen tai minkä tahansa muun kurinalaisuuden, joka edellyttää vankkaa tieteellistä valmistelua. Ympäristötutkimuksen ura-alueet ovat ympäristönsuojelu, ympäristönhallinta, kestävä teknologia, ympäristöterveys, ympäristötiede, kestävyystiede tai energiatieteet.... [-]

Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayed City Dubai
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Zayed University

Rahoituksen kandidaatin tutkinto valmistelee opiskelijoita kolmella alalla: Corporate Finance, Investments ja Islamic Banking and Finance. ... [+]

YleiskatsausYritystalous: Opiskelija keskittyy työkaluihin ja tekniikoihin, joilla arvioidaan tuottavia varoja, valitaan keinoja rahoittaa niitä ja arvioida taloudellista menestystä. Painopiste on yritysstrategian ja rahoituspäätösten yhdenmukaistamisessa ja yrityksen arvoa parantamalla järkeviin taloudellisiin päätöksiin.Investoinnit: Opiskelija ymmärtää rahoitusmarkkinoiden luonnetta ja dynamiikkaa, mukaan lukien varastot, joukkovelkakirjat ja johdannaismarkkinat. He oppivat sijoittamaan näihin markkinoihin parantaakseen tuottoa ja vähentämään riskejä.Islamilainen pankki ja rahoitus: Opiskelija perehtyy islamilaisten rahoituksen ja sopimusten perusperiaatteisiin. He oppivat, miten nykypäivän islamilaiset pankit; vakuutusyhtiöt ja rahanhallintayritykset muokkaavat ja muokkaavat perinteistä käytäntöä Sharia-periaatteiden mukaisiksi. Nämä ainutlaatuiset näkemykset valmistautuvat uraan kasvavassa islamilaisen finanssialan teollisuudessa.Oppimistavoitteet... [-]
Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayed City Dubai
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Zayed University

Teknisen innovaatioyksikön akateeminen ohjelma on käytännöllinen, osaamispohjainen ja suunniteltu valmistamaan opiskelijoita merkittäviin asemiin tietotekniikan alalla. ... [+]

Yleiskatsaus

turvallisuus

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

1. Kriittinen ajattelu ja kvantitatiivinen syy IT: ssä (ITCTQR): Tutkinnon suorittaneet voivat käyttää kriittistä ajattelua ja kvantitatiivisia prosesseja ongelmien tunnistamiseksi, analysoimiseksi ja ratkaisemiseksi sekä IT-kontekstien ratkaisujen arvioimiseksi.

2. Informaatioteknologian sovellus (ITA): Ohjelmaedustajat voivat valita nykyiset ja huippuosaavat IT-työkalut ja -menettelyt sellaisten moduulien ja järjestelmien kehittämiseksi, jotka täyttävät organisaation vaatimukset globaalissa ympäristössä.

3. Tietotekniikan hallinta (ITM): Ohjelmatoimijat pystyvät arvioimaan ja määrittämään nykyisten ongelmien tietoresurssivaatimukset kehittämään monikansalliseen ja monikulttuuriseen ympäristöön toimivat tietotekniikka- ja yritysjohtajille sopivat ratkaisut.... [-]

Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayed City Dubai
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Zayed University

Viestinnän ja median tiedeopiskelijoiden yleissivistävä opetussuunnitelma laajasti kouluttaa niitä taiteen, humanististen, yhteiskuntatieteiden ja ammattikorkeakoulujen s ... [+]

Yleiskatsaus

Opetussuunnitelma, jota seuraavat opiskelijat

Kaikki pitoisuudet ottavat käyttöön aloituskursseja Media History, Media ja Cultural Criticism, Media Storytelling, Media etiikka, Applied Digital Communication, ja julkisen puhumisen ja vakuuttelu sekä kehittyneet kurssit viestinnän ja Media tutkimus ja analysointi, Media Law ja harjoittelu. Sen sijaan, että keskityttäisiin yhteen lomakkeeseen tai viestintävälineeseen, opiskelija tutkii erilaisia ​​medioita ja tekniikoita, kuten ääni-, video-, web-, multimediatiedostoja ja tulosteita. Tämä lähestymistapa tarjoaa opetuksen ja käytännön sovellusten erottamiskykyisen integraation.

Akateeminen ohjelma noudattaa kansainvälisen mainosyhdistyksen akkreditoimien ohjelmien mallia, journalismin ja massatiedon opettamista käsittelevää akkreditoivaa neuvostoa sekä Amerikan PR-yhteiskuntaa. Tämä takaa laaja-alaisen taiteen koulutuksen ja syvyyden ammattitaidon, taitojen ja osaamisen ymmärtämiseen ja soveltamiseen. Tämä malli tekee Zayed University viestintä- ja mediatieteet -ohjelmasta ainutlaatuisen Yhdistyneille arabiemiirikunnille ja Lähi-idälle.... [-]

Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayed City Dubai
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

Zayed University

Graafisessa suunnittelussa opiskelijat hankkivat teoreettista ja käytännöllistä tietoa suunnittelusta ja käytännöstä sekä kehittävät erilaisia ​​taitoja tulostus- ja medi ... [+]

Yleiskatsaus

Sisään

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijat voivat:

Graafisen suunnittelun teoria ja historia: Osoita graafisen suunnittelun kehityksen ymmärtämistä ja käytä tyylejä ja teoreettisia analyysejä yleisiin visuaalisiin ratkaisuihin.Professional Graphic Design Practice:Testaa akateemista tietoa todellisissa käytännön skenaarioissa antamalla idean useille yleisöille noudattaen ammatillisia standardeja, ajanhallintaa ja asianmukaisia ​​viestintätaitoja.Kriittinen ajattelu: Määritä, analysoi ongelma, tuntee yleisösi sekä käsittele ja arvioi mahdollisia suunnitteluratkaisuja.Visuaalinen lukutaito: Osoita ymmärtävän visuaalisen kielen perusteet tehokkaasti kommunikoida ja välittää ideoita ja / tai viestejä innovatiivisten ratkaisujen avulla.Tietotekniikka: integroida useita suunnittelutekniikoita tietoon ja taitoon sopivassa mediassa.Tiimityö ja johtaminen: Osallistu joukkueen dynamiikkaan ennen tavoitellun tavoitteen saavuttamista ja ymmärrä yhteistyön merkitys samalla, kun olette vastuussa itsestä ja joukkueen tuloksista.opetussuunnitelma... [-]
Arabiemiirikunnat Mohammed Bin Zayed City Dubai
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat
Verkkosivusto
Puhelin
02 599 3593
Osoite
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat
Verkkosivusto
Puhelin
04 402 1444