Murdoch University Dubai

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelu Murdochissa

Murdoch-opiskelijana sinulla on rakenne, tuki ja tila taata oma polkusi, joten et valmistunut pelkästään työvalmiiksi, mutta myös elämävalmiiksi. Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme ja opi miten liittyä tänään liittymään maailmanlaajuiseen ilmaisten ajattelijoiden yhteisöön.

Murdoch University Dubai on Murdoch University Dubai ydinosa, joka sijaitsee Perthissä, Länsi-Australiassa. Dubain elinvoimainen kampuksemme palvelee alueen kasvavaa ammattitaitoisten ammattilaisten kysyntää monilla aloilla. Kaikki kurssit seuraavat samoja akateemisia vaatimuksia kuin Australiassa tarjotut korkeasti koulutettujen kansainvälisten luennoitsijoiden opettamat kurssit. Tutkinnot on annettu Australiasta ja ovat täsmälleen samat kuin Australian kampuksella.

Dubain kampuksen vihki käyttöön vuonna 2008 Yhdistyneen kuningaskunnan korkea-asteen koulutuksesta ja tieteellisestä tutkimuksesta vastaava ministeri Sheik Nahayan Bin Mubarak Al Nahayan, joka sijaitsee Dubain kansainvälisessä akateemisessa kaupungissa. Haara on lisensoinut Dubain hallituksen viranomainen, tieto- ja inhimillisen kehityksen viranomainen (KHDA).

Joustavat oppimisvaihtoehtojamme on räätälöity niin, että voit suunnitella opinto-opinto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaisesti. Miksi valita liiketoiminnan ja median välillä, kun voit tehdä molemmat? Kahden päävaihtoehtomme avulla voit yhdistää kaksi eri tieteenaloa yhdeksi monipuoliseksi koulutukseksi pidentämättä aikaa yliopistossa.

Murdochissa olemme ylpeitä siitä, että kansainvälisesti pätevä tiedekunta opettaa sinulle maailmanlaajuisesti tunnustettuja tutkintoja. Riippumatta siitä, oletko säätiöohjelman opiskelija vai perus- tai jatko-opiskelija, opettajien ja tarjolla olevien ohjelmien laatu ovat maailmanluokan tasoa.

Opiskelu Murdoch University Dubai ei ole vain oppimista valitsemallasi alalla. Kyse on myös uusien ajattelutapojen tutkimisesta, erilaisten näkökulmien löytämisestä ja tapojen löytämisestä.

Meillä on tuki, tilat ja joustavuus auttaaksemme sinua hankkimaan tavoitteesi saavuttamiseen tarvittavat taidot, tiedot ja elämäkokemuksen.

 • Globaali 100 parhainta : sijoittuu 100 parhaan nuorten yliopiston joukkoon maailmassa (Nuorten yliopistojen sijoitus 2017, Times Higher Education)
 • Viiden tähden arvostelu: Tutkinnon suorittaneiden palkoista ja koulutuskokemuksesta (Hyvien yliopistojen opas 2018)
 • Huippututkimus tutkimuksessa: Maailmanluokan standardi tai korkeampi 85 prosentilla tutkimuksen aloista (Excellence in Research for Australia (ERA) 2015 Australian Research Council)128515_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Miksi valita Murdoch Dubaissa?

 • Houkutteleva elämäntapa opiskelijoille: Yhdistyneiden arabiemiirikuntien (UAE) elinkustannukset ovat alhaisimmat kehitysmaiden ja nousevien maiden välillä. Hiekkadyynien ympäröimällä kaupungissa on kohtuullinen osuus upeista rannoista ja lämpimistä vesistä, ja se vastaanottaa ympäri vuoden auringonpaistetta. Myös Yhdistyneet arabiemiirikunnat sattuvat olemaan erittäin turvallinen ja moderni maa, jolla on hyvin vähän väkivaltaisia ja omaisuusrikoksia.
 • Monikulttuurinen ja kosmopoliittinen kaupunki: Arabian kulttuuri on juurtunut syvästi Dubaihin, mutta kun Yhdistyneet arabiemiirikunnat ovat entinen kansakunta, kulttuurien monimuotoisuutta on niin paljon. Opiskelijat voivat nauttia kosmopoliittisesta ja kansainvälisestä elämäntavasta Dubaissa, ja siinä on runsaasti mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa eri kansallisuuksien ja kulttuuritaustojen ihmisten kanssa. Tunnet olosi kotoisaksi Dubaissa niin kauan kuin noudatat lakia ja kunnioitat kulttuureja ja arvoja.
 • Nauti osa-aikaisesta työstä opiskellessasi: Murdoch-työluvan saaneet opiskelijat saavat työskennellä osa-aikaisesti vapaa-alueilla. Tunneille ei ole muodollisia rajoituksia, kunhan ne noudattavat kohtuullista opintosuunnitelmaa.
 • Mahdollisuuksien kaupunki: Dubaissa valmistuneilla on runsaasti työllistymismahdollisuuksia, jotka ovat heille avoinna tutkinnon suoritettuaan. Ammatillisten mahdollisuuksien nousun taustalla on muun kuin öljyalan, kuten rakennusteollisuuden, nopea laajeneminen.
 • Ihmemaa: Dubai ei ole vain kypsä luonnollisten nähtävyyksien kanssa, myös ihmisten tekemiä nähtävyyksiä on tarpeeksi pitämään sinut kiireisenä. Opiskellen Dubaissa aiot saada paljon mahdollisuuksia käydä usein läpi näitä suosittuja nähtävyyksiä.

Kampusmahdollisuudet

Dubain kansainvälisessä akateemisessa kaupungissa sijaitseva Murdoch University Dubai tarjoaa huipputekniset palvelut ja maailmanluokan tekniikan, jotta opiskelijoilla on pääsy korkeimpiin koulutusstandardeihin maailmanlaajuisesti.

Dubain kampuksen tiloihin kuuluvat modernit luentoteatterit, hallinnolliset toimistot ja opiskelijoiden tukipalvelut. Kampuksella on täysin ammattimainen huipputekniikka ja jälkituotantotilat. Keskitetysti sijaitseva kirjasto toimii keskitetysti opiskelijoiden oppimisen ja palveluiden tarjoamiseen. Se tarjoaa myös opiskelijoille pääsyn kaikkiin Australian pääkampuksen tarjoamiin sähköisiin tietokantoihin.128516_pexels-photo-1543895.jpg

Kampuspalvelut:

 • Elokuvastudio
 • Muokattu sarja
 • Tietokonelaboratorio
 • Yhteinen huone
 • Kirjasto
 • Opiskelijoiden kuljetus

Dubai International Academic City

Dubai International Academic City (DIAC) on maailman ainoa korkeakoulutukselle omistettu vapaa-alue. Vuonna 2007 osana TECOM Investments -yritystä perustettu DIAC pyrkii kehittämään alueen lahjakkuuspohjaa ja luomaan Yhdistyneet arabiemiirikunnat tietoon perustuvaksi taloudeksi.

DIAC on alueen korkea-asteen koulutuksen ensisijainen kohde, joka sijaitsee täysin nimetyssä 18 miljoonan neliömetrin kampuksella, jossa on huippuluokan modernit mukavuudet. DIAC isännöi tällä hetkellä 21 kansainvälistä haarakampusta, jotka ovat osa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kokonaismäärää 37, mikä on suurin määrä missä tahansa paikassa.

Dubai International Academic City on lukuisten vähittäismyymälöiden avulla omavarainen yhteisö, joka tarjoaa vuokralaisilleen ja vierailijoilleen ruoka- ja juomapisteitä (mukaan lukien Costa Coffee, Subway, Bombay Chowpatty ja All Day Minimart), autokoulu, hoitovuokrausmahdollisuuksia, matkatoimisto, lasten päiväkoti, kauneussalongit sekä hammas- ja lääkäriasema.

Sijainnit

Dubai

Osoite
Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road
Dubai, Dubai, Arabiemiirikunnat